Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Batole a předškoláka hlídala 7letá sestra: Strážníky na stopu opilé matky přivedl pes

Autor: aba - 
25. listopadu 2016
13:12

Nepochopitelné chování krkavčí matky (34) odhalila policie ve Zlíně ve středu v noci. Matka nechala doma své tři malé děti ve věku sedm, čtyři a dva roky a sama seděla opilá v nedaleké herně u hracích automatů.

Strážníci zlínské policie odhalili úděsné chování matky náhodou. Při běžné pochůzce u sídliště si všimli opuštěného malého psa v autě, který tam byl i při opakované pochůzce po několika hodinách. Strážníci tak otevřeli auto, aby psa zachránili, a při průzkumu známky psa zjistili i adresu majitelky.

Když se vydali na danou adresu, čekalo na ně mnohem větší překvapení než jen opuštěný pes. „Po zazvonění totiž přišla otevřít teprve sedmiletá holčička, která jim sdělila, že hlídá sourozence ve věku čtyři a dva roky. Maminka měla odejít před několika hodinami venčit pejska a babička se nachází v zaměstnání,“ jak případ popisuje Pavel Janík z městské policie ve Zlíně.

Strážníci vypátrali ženu velice rychle – našli ji v nedaleké herně, kde si užívala večer u hracích automatů a alkoholu. V krvi jí naměřili 1,2 promile alkoholu a k případu opuštěných dětí policie okamžitě zavolala i sociální pracovnici. Jednání krkavčí matky tak bude mít dohru před správním orgánem.

Další články na Blesk.cz:

nezadat1 ( 25. listopadu 2016 13:49 )

Běžná věc u cigánů a nikde se o tom nepíše.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání