Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Matka chtěla s malými dětmi (2 a 4) spáchat sebevraždu: Vybourala se v autě!

Autor: shp, rvs - 
1. února 2016
19:32

Doma bylo dusno, křik a nesnesitelná atmosféra. Matka dvou malých dětí se hádala se svým partnerem do doby, než jí ruply nervy, sebrala své potomky, uložila je do vozu a odjela s nimi z domu z Brodce pryč. Naneštěstí se rozhodla spáchat sebevraždu a s vozem se záměrně vybourala.

K havárii po líté hádce došlo v podvečerních pondělních hodinách. Děti matka ještě uložila do sedaček, pak se ale vydala na zběsilou jízdu. Při té se jí možná zatemnil mozek a rozhodla se se svým vozem vybourat. Najela do rozvaděče elektřiny poblíž rodinného domku.

Podle informací Blesk.cz nebyly na místě žádné známky brzdné dráhy. Stejně tak svědci vypověděli, že se skutečně chtěla zabít. Děti byly po nehodě transportovány do nemocnice. „Žena měla ve voze dvě děti. Obě byly transportovány do nemocnice,“ řekla Blesk.cz mluvčí středočeské policie Štěpánka Zapletalová.

Policie se bude případem nadále zabývat a vyslechne nejenom zraněnou ženu, která v rozrušeném stavu riskovala životy svých dětí, ale i jejího partnera, aby věděla, co se stalo před nešťastnou událostí.

rumungro ( 1. února 2016 21:09 )

Když ji nezabránil odvézt děti,tak ji asi vyhodil.Zřejmě ji psych. ničil,pokud ano,tak se to dá pochopit.

juuuhele ( 1. února 2016 20:31 )

Kdo?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání