Andrea Čunderlíková by s radostí přijala jinou roli, než byla nudná Ina. „Určitě bych do toho šla. Samozřejmě s jistou dávkou obav a strachu, protože už dlouho nehraji, ale neváhala bych ani minutu,“ přiznala „bývalá“ herečka, která je dvojnásobnou babičkou. 

"Mám pětiletou Sofii a Julinku, které bude v neděli devět let. A její, v uvozovkách významné narozeniny společně řádně oslavíme a dojde i na hraní. Vnučky jsou pro mě velkou vzpruhou a strašně moc je miluju," netají se Andrea, která už léta pořádá tzv. babince.

"To je partička osmi až deseti kamarádek. Už pěknou řádku let se scházíme a pořádáme dost časté večírky. Když jsme začínaly s babinci, vydržely jsme povídat a bavit se do časných ranních hodin, teď už se rozcházíme před půlnocí. A změnil se i repertoár našich diskusí. Nejprve jsme drbaly chlapy, postupem času přešly na výměnu názorů o výchově dětí, pak přišla doba na probírání diet a výměnu názorů na hubnutí. Prostě i u nás probíhal životní i diskusní vývoj a teď rozebíráme snad už úplně všechno,“ dodala Andrea Čunderlíková, kterou jsme spolu s jejími největšími kámoškami Janou Švandovou a Veronikou Freimanovou a také kapelou Black buřinos a Alešem Cibulkou zastihli ve studiu S1 Českého rozhlasu, kde probíhal tradiční a oblíbený pořad Tobogán.

Fotogalerie
11 fotografií