Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Moderátorce ve vysílání došlo, že jí zemřel manžel. Nehnula ani brvou

Autor: nka - 
9. dubna 2017
18:58

Obdivuhodné sebeovládání a profesionalitu předvedla v sobotu oblíbená moderátorka indické televize. Když hlásila mimořádnou zprávu o smrtelné nehodě, pochopila, že mezi mrtvými je její manžel. Přesto vysílání nepřerušila a s klidnou tváří pokračovala ještě dalších deset minut až do konce zpravodajské relace.

Hlasatelka Supreet Kaurová (28) četla zprávy v ranním vysílání televize IBC24, když ji kolegové přerušili kvůli mimořádnému hlášení o tragické autonehodě.

Video: Moderátorka se v přímém přenosu ze zpráv dozvídá o smrti manžela. Nehnula ani brvou a rozplakala se až po zprávách:

Reportér z místa neštěstí jí pak v přímém přenosu popsal detaily tragédie, při níž zahynuli tři lidé. Z nich Kaurová pochopila, že mezi oběťmi srážky dvou vozů je i její manžel. Věděla totiž, že s přáteli do oblasti v té době vyjel ve voze stejné značky.

Moderátorka na sobě ale nedala nic znát a s klidnou tváří odhlásila zbytek zpráv. Jakmile po konci vysílání zhasly kamery, žena se rozplakala a začala obvolávat příbuzné. Poté se vydala na místo nehody.

Její chladnokrevnou reakci obdivně komentovali kolegové z televize. „To, že v klidu pokračovala ještě dalších 10 minut, ukazuje její smysl pro povinnost a profesionalitu,“ řekl jeden z editorů podle serveru Daily Mail.

„Je to neuvěřitelně statečná žena. Jsme na ni hrdí, ale to, co se dnes stalo, námi otřáslo,“ řekl další člen televizního týmu.

Kaurová v televizi pracuje už devět let a je jednou z nejoblíbenějších moderátorek ve státě. 

Limone ( 10. dubna 2017 01:55 )

 V této věci nevidím ze strany hlasatelky žádný hrdinský čin, natož pak profesonalitu, nýbrž obavy z toho, že když neovládne své emoce, vystaví se nebezpečí vyhazovu ze zaměstnání !!!

djaba ( 9. dubna 2017 22:07 )

A paní , je nám to líto .A to je vše .

jany ( 9. dubna 2017 20:56 )

je dobra

bibs_7 ( 9. dubna 2017 19:22 )

Indie je jak je známo zemí, kde se zeny vdávají ne za toho, koho si samy vybraly, nýbrz za toho, koho jim rodice urcí, a tak i duvod toho pokerface mohl mít vícero prícin, a ne jenom nejvyssí profesionalitu. Ví jen ona sama.

Zobrazit celou diskusi