"Opravdu tady některým zákonům a nařízením přestávám rozumět. Synovi doporučili speciální školy, protože to v normální nestíhal. Tak tam začal chodit, zlepšil se v prospěchu a bavilo ho to. Ale před časem ho vyhodili, že prý na školu mají nárok děti od středního postižení. Tak jsme ho dali do běžné základní školy a má velké problémy. Prostě nestíhá, takže musel jeden rok opakovat," svěřila se Blesk.cz Martina. "To, co se zdravé děti naučí za rok, Antonio za rok a půl. Je pomalejší a v tom je speciální škola skvělá," dodala bývalá moderátorka, kterou živí naplétání umělých vlasů.

"Chtěla jsem si otevřít salon, ale nakonec vlasy dělám doma. Opět mě odradily některé zákony, takže jsem raději doma a v klidu," tvrdí Gavriely.

Martina se po dlouhé době objevila ve společnosti. Společně s kamarádkou Evou Decastelo vyrazila do podniku Woodhouse, kde probíhalo zahájení letní sezony. "Jsem autem, takže si dám dvě vody a jedu domů," říká blondýnka, která po dvaceti letech sekla s kouřením. "Přibrala jsem, ale líp se mi dýchá."

Fotogalerie
20 fotografií