„Petra byla odmalička půvabná, velice chytrá. Naše spory začaly poté, co se vdala a co můj zeť položil funkci. V té době jsme se nepohodly po SMS, vyměnily jsme si několik ostrých zpráv, a Petra má tvrdou hlavu. Naposledy jsme se viděly na kremaci mého manžela,“ vypráví Klárika Černá, proč se s dcerou už roky nestýká.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Paroubek: Petra není schopná postarat se o dceru! Je to únos, půjdu po ní tvrdě! FTV Prima

Příběh Petřiny rodiny byl v posledních letech komplikovaný. Otčím, který ji vychoval a miloval jako vlastní, najednou upadl v nemilost a do Petřiny přízně se naopak dostal biologický otec, který žil dlouhá léta bez snahy o kontakt. „Petřin biologický otec nás opustil, když jí byly dva roky. Nejevil o ni zájem, vychovávala jsem ji s mým druhým mužem, který Petru miloval. A ona jeho. Jenže potom se Petry DNA tatínek do jejího života vrátil, myslím, že to souviselo s jejím manželstvím s Jiřím a z toho plynoucího postavení, které získala,“ tvrdí přesvědčeně její matka. 

„Do toho můj druhý muž onemocněl, měl nádor na mozku, a v té době – zřejmě pod vlivem nemoci – řekl cosi o Margaritce. To Petru urazilo, a to byl základ našeho sporu, který vyústil až v to, že jsme spolu přestaly mluvit,“ popisuje matka Paroubkové komplikované rodinné vztahy.

„Proto jsem neměla žádné informace, ani když byla v nemocnici s krvácením do mozku, tak se nedivte, člověka napadne cokoliv,“ vysvětluje Černá, kde se vzala myšlenka, že by se její dcera mohla stát obětí domácího násilí. „Navíc mi Jirka k Petře odepřel přístup, ale dozvěděla jsem se po rozhovoru s Jiřím i se svým synem, že to mohlo být na Petřin příkaz a Jiří plnil její přání. A teď jsem si jistá, že to s ní Jirka myslí dobře,“ uzavírá matka Paroubkové, která se postavila na stranu zetě. „Sám teď poznává, jaká Petra je, když se zasekne,“ dodává o Jiřím.

Fotogalerie
24 fotografií