Černá poskytla Blesku obsáhlý rozhovor poté, co se na veřejnosti objevila její starší vyjádření, v nichž se o Paroubkovi nezmiňovala příliš lichotivě. Vedl ji k tomu prý strach o dceru, s níž už delší dobu sama nemá kontakt. „Petra je milované dítě, a já vám neřeknu nic, čím bych ji od sebe ještě dál odehnala. Jen se o ni bojím, po krvácení do mozku se může lidská osobnost změnit,“ vysvětlila Černá.

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s Petrou Paroubkovou: O zdravotních problémech před krachem manželství! Markéta Reinischová, Petr Soukup

To může být prý i příčinou Petřina odchodu od manžela. Místo toho, aby se problémy řešily, Petra se obrnila mlčením. „Nekomunikuje s nikým, tak jako přestala komunikovat se mnou, nekomunikuje teď ani s Jiřím. Jenže jak máte pomoci němému dítěti, když vám není schopné povědět, co mu je?“ lituje Petřina máma.

A proč se s ní Paroubková přestala stýkat? „Petra byla od malička půvabná, velice chytrá. Naše spory začaly poté, co se vdala, a co můj zeť položil funkci. V té době jsme se nepohodly po SMS, vyměnily jsme si několik ostrých zpráv, a Petra má tvrdou hlavu. Naposledy jsme se viděly na kremaci mého manžela,“ dodává Paroubkova tchyně.

VELKÝ ROZHOVOR S KLÁRIKOU ČERNOU UŽ ZÍTRA V DENÍKU BLESK!

Fotogalerie
28 fotografií