„Bráško, nám všem jsi zlomil srdce, ale chápu, že jsi to udělal, protože něco zlomilo to tvoje. Je mi smutno, že jsi mi nedal šanci ti v tom zabránit, ale tak to asi mělo být. Počkej tam na nás doma,“ vzkázal svému nečekaně zesnulému kamarádovi Tomášovi rapper Majk Spirit.

Ten je pro mnoho svých fanoušků velkou životní inspirací. A moc dobře to ví, proto jim při této smutné příležitosti promluvil do duše.  „Vám všem chci tímto statusem vzkázat jen jedno: NIKDY SE NEVZDÁVEJTE! Žádný problém není neřešitelný, každá překážka se dá zvládnout, všechno zlé přejde a čas to vyléčí… i když je život někdy těžký a krutý, nikdy se nevzdávejte. Síla je s tebou,“ dodal.

Tomáš, který dobrovolně odešel ze světa, byl velmi blízkým přítelem nejenom Majka Spirita, ale celé H16 a mnoha dalších interpretů, kteří se na hiphopové scéně pohybují. „Moc mě to mrzí. Vzpomínám na něho z Letovic, kde to rozjížděl, ještě než jsi ty vystoupil, pak během vystoupení i potom vzadu v backstage, komik jak blázen,“ napsala ke statusu jedna z fanynek.

Za tento měsíc jde už o druhé sebevražedné úmrtí v hiphopových kruzích. Jako první si sáhnul na život český rapper Jackpot Daniels, který se údajně oběsil ve svém vlastním domě.

Fotogalerie
12 fotografií