Nejstarší zpěvákova dcera žije ve Finsku s roční přestávkou, kdy se na čas vrátila domů, už 15 let. Celý ten čas stojí po boku úspěšného muzikanta. Ale až teď Blesk vypátral, že už je dokonce nějaký čas jeho manželkou!

Nevěděli to nejen Dominičini přátelé, ale ani její otec! „Dominika se vdala už před několika lety, ale já jsem se to od ní dozvěděl teprve nedávno,“ odpověděl včera Gott bez bližších podrobností Blesku. Jeho dcera se zdráhala svatbu potvrdit, ale nakonec kápla božskou. „Jsme manželé a je nám spolu dobře. V dobrém i zlém, stojíme si po boku,“ napsala Blesku z Finska.

Proč Dominika o své svatbě tolik let před tátou mlžila? Měla snad strach, že by se zlobil? Zpěvák nebyl od začátku jejím vztahem s Timem nadšený. Postupem let si ale tvrdý metalista a král českého popu porozuměli a dokázali spolu dlouhé hodiny hovořit.

Sám Gott byl pak překvapený, když vyčerpaná a unavená Dominika od Tima – údajně kvůli jeho nezvladatelným maniodepresím – v lednu 2015 odešla zpět do Česka. Tehdy jí pronajal byt, sehnal práci a půjčil auto. Loni na jaře se ale jeho dcera k Timovi vrátila, Karel pronajatý byt pustil a s dcerou se opět vídá jen sporadicky.

Vše o Karlu Gottovi čtěte ZDE >>

Fotogalerie
46 fotografií