Policisté ze Zličína hledají lupiče, který se nakonec marně vloupal do bytového domu v Hevlínské ulici v Praze 5. Ten při vloupání nejprve poškodil vstupní dveře, následně rozbil dveře do kanceláře správce budovy, kde ale nebylo nic zajímavého, co by mu stálo za lup, tak pokračoval dále.

Na žádný z bytů si však netroufl, a tak to zkusil znovu ještě u protipožárních dveří v garáži. Ty se snažil vylomit několik minut, ale ani to se mu nepovedlo. Přitom ho celou dobu snímala bezpečnostní kamera, na které je vidět celá jeho nešikovnost. Po zpackané vloupačce si tak ještě vybil zlost na kameře a alespoň z ní vytrhal kabely. To mu ale ve výsledku nebylo nic platné.

Policistům se však zatím pachatele najít nepodařilo, a proto se obrací s žádostí na veřejnost. „Pokud byste kdokoli muže na záběrech poznal, znal jste jeho totožnost, potažmo místo jeho současného pobytu, nebo pohybu, předejte prosím tyto informace zmiňovaným policistům prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan.

Fotogalerie
5 fotografií