Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V Chomutově mi přepadli bráchu a policie nic nedělá, stěžuje si na Facebooku Simona

Autor: dce, lac - 
4. října 2016
14:17

Pořádné pozdvižení způsobil v Chomutově příspěvek Simony K. na Facebooku. Na fotografiích je její bratr celý od krve s rozseknutou hlavou. Simona tvrdí, že jejího bratra přepadli, okradli a zbili čtyři místní a policie nic nedělá. Všechno je ale trošku jinak...

Fotky tváře mladého muže zalitého krví obíhají od pondělí sociální síť Facebook. Jeho sestra varuje před tím, co se může stát na Březenecké v Chomutově. Příspěvek má stovky sdílení a komentářů a dál se šíří.

Nechtěla jsem, ale prostě musím!!! Tak jako mému bratrovi Miroslavovi V., tak i vám se tohle může stát v noci na Březenecké, když se budete nad ránem vracet z oslav svých přátel, přepadnou vás 4 naši spoluobčané, okradou, a jen aby to bylo zřejmě zajímavější, okrást nestačí, nepřestávají kopat, soustřeďují se především na oblast hlavy a nezapomenou vám dupat na ruce, a policie? Odvede vás domů se slovy: ‚Jsi asi trošku víc popíjel, viď?‘,“ napsala Simona K.

Z přiložených fotek člověku vstávají vlasy hrůzou. Miroslav je celý od krve, která mu teče z rány na hlavě. Děsivé! Ale Blesk zjistil, že se vše seběhlo jinak. Mladík na fotografii není obětí surových útočníků, ale v hospodě se připletl ke rvačce.

„Postavil se dvěma útočníkům, kteří napadali hosty a zbili nejvíc jeho. A pak se přidali další,“ řekl policista obeznámený s případem. Policisté případ vyšetřují jako výtržnictví a už obvinili dva muže (37 a 41). Zbylí aktéři incident odnesli podlitinami a třetí, právě ten z fotky, se bude ze zranění léčit.

Simonin příběh už pár lidí napadlo, ona se ale brání dál. Jeden z komentujících dokonce napsal, že Miroslav „neumí chlastat a rýpe, tak ať se nediví, že dostal po hubě“.

Petrmetrjezmrd ( 5. října 2016 21:12 )

Měl bys dostat stejně jak on ne li víc

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání