Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Výhrůžky přes Facebook ve škole přerostly ve rvačku: Osmačky zranily i ředitelku

Matka v mostecké škole napadla ředitelku: Pedagožka skončila se zraněnou rukou. (ilustrační foto)
Matka v mostecké škole napadla ředitelku: Pedagožka skončila se zraněnou rukou. (ilustrační foto)  (Autor: ČTK)
Autor: dce, lac - 
4. května 2016
19:30

Urážky na Facebooku mezi osmačkami mostecké základní školy přerostly v bitku v ředitelně. Schytala to i ředitelka, nejspíš neví od koho, protože do rvačky se zapojila i matka jedné z žaček. Ředitelka má pohmožděnou ruku a musela vyhledat lékařské ošetření. Sama podala trestní oznámení na policii.

„Incident jsme ve škole řešili a vyšetřujeme ho. Protože u potyčky bylo větší množství lidí, musíme je všechny vyslechnout a nebudu sdělovat dílčí úkony,“ potvrdil Blesku Jiří Volprecht, ředitel Územního odboru PČR Most.

„Holky si něco napsaly na facebooku a pak se popraly ve škole. Jedna to napsala matce a ta přiběhla to do školy řešit. A nejspíš, když chtěla udělit výchovnou lekci druhé školačce, připletla se do toho ředitelka,“ popsala středeční incident žena ze školy. Vše se odehrálo brzy ráno, kolem osmé hodiny. „Vím, že matka té, co přišla do školy, se zlobila na školu, že potyčky mezi holkami neřešila,“ dodala. Zda bitka vzešla kvůli šikaně, či měla jiný důvod, policie zjišťuje.

Už v lednu zde policie šetřila incident, kdy do budovy školy vnikl muž s nožem v ruce a zamkl se na záchodě. Šlo o místního muže (22). Byl obviněn z nebezpečného vyhrožování.

jiri.k ( 7. května 2016 13:35 )

Hnědočeši?

djaba ( 5. května 2016 10:08 )

 Kdo se pere , nezlobí .

salto ( 5. května 2016 09:13 )

Je to tak: pár facek kolikrát zmůže víc jak dobré slovo. To je ta morální devastace, nebo že by pravda a láska?

tendertouch ( 4. května 2016 19:51 )

Zde chybí klasická výchovná lekce - pár facek. A pokud to bude stát zakazovat, dopadne to špatně. A proč by tohle měla řešit škola. To si mají vyřešit rodiče a děti. Dříve jsme běhali venku a sportovali. Pokud nastala nějaká taková diskuse u holek nebo kluků, pár koleček to srovnalo a hned nás to přešlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání