Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka z okna hořícího domu vyhodila tři děti, pak za nimi vyskočila sama

Matka vyhodila z hořícího domu své děti. Zachránila je tím.
Matka vyhodila z hořícího domu své děti. Zachránila je tím.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
4. května 2016
16:34

Všude byly plameny a kouř. Její děti plakaly a bály se stejně jako ona. Musela jednat. Nigerijka Precious Enyioko (30) byla uvězněna se svými třemi ratolestmi v hořící budově v jihokorejském Pchjongtchek, kde žily. Schodiště pohltily plameny, takže jediná cesta ven byla z okna.

Zoufalá matka se proto rozhodla, že děti z okna postupně vyhází ven. A to i když byli všichni uvězněni ve čtvrtém patře. Naštěstí se pod oknem shlukli kolemjdoucí a američtí vojáci z nedaleké základny. Ti společnými silami vzali do rukou deku a drželi ji jako záchranu.

Precious postupně své děti vystrčila z okna a poté pustila. Jedno po druhém našlo záchranu v natažené dece. Dětem přitom jsou přitom teprve čtyři a tři roky, nejmladšímu dokonce teprve sedm měsíců. Když byly děti zachráněny, nakonec skočila i matka. I ona pád přežila.

„Bylo to tak těžké upustit mé děti,“ řekla Precious webu DVIDS. „V místnosti byla tma a děti kašlaly a plakaly. Když jsem viděla, jak se shlukují lidé s dekou, uviděla jsem i vojáky. Děkovala jsem bohu,“ dodala. Všichni jsou naštěstí v pořádku.

Když k domu přiběhl otec rodiny, zděsil se. Jakmile ale svou manželku a děti našel živé a zdravé, začal objímat přítomné vojáky a děkovat jim. „Jsem jim vděčný za to, co ten den udělali. Nevím, jak pořádně vyjádřit své díky,“ prohlásil.

Video  Matka zachránila životy svým dětem tím, že je vyhodila z hořícího domu.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

pepen ( 4. května 2016 19:15 )

super

Zobrazit celou diskusi