Depp vlastní docela slušnou řádku dalších nemovitostí všude po světě (Paříž, Provence Norfolk, Hollywood, Los Angeles), a v Benátkách má dokonce soukromý ostrov, a tak z něj bezdomovec rozhodně nebude. Penthouse koupil asi před deseti lety, krátce po rekonstrukci budovy.

Dům o 147 bytech si stejně jako jeho majitel zahrál i v mnoha hollywoodských filmech. Najdete zde terasu skvěle určenou k odpočinku, rozlehlý venkovní prostor s bazénem, wellness a venkovním grilem. Součástí komplexu je i plně vybavená posilovna.

Každopádně Johnnyho už asi budova z roku 1930 postavená ve stylu art deco a navržená Claudem Beelmanem omrzela, a tak ji nabízí k prodeji za zhruba 12 milionů dolarů (téměř 300 milionů Kč). Jeho rozhodnutí by mohlo souviset i s probíhajícím rozvodem s herečkou Amber Heard (30), které slíbil vyplatit horentní sumu v přepočtu 240 milionů korun.

Ona zase na oplátku upustí od žaloby za domácí násilí. Amber se navíc nechala slyšet, že něco z peněz hodlá věnovat i charitě. Ovšem o tom, aby miliony putovaly na dobročinné účely přímo z Deppova konta, prý nechtěla nic slyšet. Asi to s tou štědrostí nechce moc přehánět.

VŠE O JOHNNYM DEPPOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
43 fotografií