Se smyslnou blondýnkou se slavný Jack Sparrow seznámil na natáčení filmu Rumový deník v roce 2011. O rok později hollywoodský krasavec před herečkou poklekl a loni v únoru si vyměnili prstýnky. Amber se tak podařila nevídaná věc, dotáhla nepolapitelného piráta až k oltáři, což se její předchůdkyni Vanesse Paradis nepodařilo ani po čtrnácti letech soužití.

Manželství Johnnyho Deppa a Amber Heard však trvalo pouhých patnáct měsíců, než na stole přistály rozvodové papíry. Žádost podala pohledná blondýnka a to poté, co po ní manžel údajně hodil telefon. No, a jelikož manželé neměli podepsanou předmanželskou smlouvu, boj o hercův majetek, který činí miliardy korun, mohl začít.

Bisexuální herečka teď k fotce s monoklem na oku přidala další důkaz, který dokazuje, jak nepříčetný dokáže herec být. Ve videu Depp běhá po kuchyni jako smyslů zbavený, kope do nábytku, mlátí do věcí a křičí: „Ty chceš vidět šílenství? Já ti ukážu, jak jsem se zbláznil…!“ Amber stojí v pozadí a rozzuřenému herci se za něco omlouvá, pak se ptá, jestli ráno vypil celou lahev vína, která stojí opodál.

Podle serveru TMZ, který video zveřejnil, však zdroje blízké hercovi tvrdí, že je video značně upravené a je to jen další tah Amber, která se snaží herce pošpinit. Záznam navíc Amber nebude moci použít ani u soudu, jelikož Deppa natáčela tajně, a tak by musela získat jeho svolení. Každopádně boj o majetek zřejmě ještě neskončil a praní špinavého prádla pokračuje.

 

Fotogalerie
68 fotografií