Dominika si pro svůj velký den pořídila hned dvoje šaty. Sexy róbu ze španělského salonu Pronovias s pětimetrovou vlečkou a ještě o dva metry delším závojem za 550 tisíc korun oblékla na obřad a první manželský tanec. Později se převlékla do dalších šatů, ušitých na míru, které byly o poznání pohodlnější, aby si mohla svatební večírek užít se vším všudy.

Tenistka je známá tím, že miluje šperky a ráda se jimi odměňuje po úspěších na kurtu. Během jejího velkého dne ji zdobily náušnice z bílého zlata osazené tříkarátovými diamanty v hodnotě 5,5 milionu korun a elegantní náramek, na němž je kamínků hned 225, v ceně 810 900 korun. Diamanty jsou osázené i Dominičiny prsteny z 18karátového zlata. Zásnubní stál 1,8 milionu, snubní pak 270 tisíc.

Luxusní byla i svatební veselice, která se odehrála na zámečku Oponice. Dominika sice svým stylingem chtěla dát najevo, že je moderní nevěstou, hostinu ale pojala tradičně. „Budou tam klasická slovenská jídla, tradice jako čepení nevěsty nebo rozbíjení talířů a v deset hodin nás čeká velké hudební překvapení,“ prozradila Dominika.

Jediné, co zatím musí novomanželé oželet, je svatební cesta, kterou si dopřejí až po skončení sezony. Dominiku teď čeká dlouhá cesta po amerických turnajích. Přestože je už vdanou paní Navara Cibulkovou, na okruhu WTA bude dál vystupovat jen pod svým dívčím jménem.

Hand by hand all the way!! Congratulation 💑 to @domicibulkova and @hotentoth #cakeisbiggerthanme

Fotka zveřejněná uživatelem Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova),Čec 10, 2016 v 2:24 PDT

Svatební styling Dominiky Cibulkové

šaty ze salónu Pronovias 550 tisíc korun

zásnubní prsten ALO diamonds, bílé 18karátové zlato, 88 diamantů, cena: 1 801 200 korun

snubní prsten ALO diamonds, bílé 18karátové zlato, 18 diamantů, cena: 270 300 korun

náušnice ALO diamonds, bílé 18karátové zlato, dva diamanty, cena: 5 676 300 korun

náramek ALO diamonds, bílé 18 karátové zlato, 225 diamantů, cena: 810 900 korun

lodičky Jimmy Choo na míru s vlastními iniciálami DCN (Dominika Cibulková Navara), cena: 20 tisíc korun

Fotogalerie
23 fotografií