Jaromír Jágr je prostě nad věcí. Když nedávno prasklo, že si jeho přítelkyně Veronika Kopřivová vydělávala ve striptýzovém klubu u tyče, prostě předvedl hříšný tanec také a řekl, že o všem věděl, že je to minulost, a ať hodí kamenem každý, kdo nikdy nehřešil. Hotovo, vymalováno. Jenže některým lidem to nestačilo…

Fotogalerie: 30 fotek Jágrovy přítelkyně Veroniky…
30 fotografií

Veronika Kopřivová po provalení skandálu na Instagramu uveřejnila svou verzi celého příběhu, ve které vysvětlovala, že se k práci u tyče dostala kvůli velkým finančním a existenčním problémům v minulosti. A se zlou se potázala. Zejména z řad více či méně úspěšných modelek a více či méně úspěšných missek se na ni snesla obrovská kritika, která ji vinila z vypočítavosti a z toho, že Jardu prostě utáhla na své hezké mladé tělo.

Jenže i těmto kritičkám, které v řadě případů také už nějakého hokejistu v posteli měly (ale bohužel pro ně ne tak slavného), Jágr v sobotu večer ukázal, že pomluvy a tlachy jsou mu ukradené. A to rovnou v přímém přenosu České televize. Se svou Veronikou totiž ruku v ruce dorazili na vyhlášení ankety Zlatá hokejka do karlovarského Grandhotelu Pupp.

Jarda dorazil ve slušivém modrém obleku, zcela ho ale zastínila krásná Veronika, která oblékla velmi odvážné šaty. Dlouhá černá sukně neukázala téměř ani Veroničin kotníček, zato síťovaný živůtek nenechal mnoho pro fantazii. Veroničinu cudnost zachovaly pouze stříbrné výšivky v podobně květin na prsou.

To, že to Veronice slušelo, dokázal i její partner – Jarda ze své přítelkyně nemohl odtrhnout oči a dokonce ani ruce!

Manévry s prstýnkem - Veronika na předávání cen Zlatá hokejka prsten s perlou přehodila z pravé na levou ruku.
Autor: Dominik Bakeš, Martin Sekanina

Veronika navíc překvapila prstýnkem ve stříbrné barvě s perlou na prsteníku pravé ruky. Jenže ještě před přenosem si ho přesunula na levou ruku. Manévr mezi přítomnými vzbudil nejrůznější spekulace...

Jarda si z večera kromě krásné Veroniky po svém boku odnesl i hlavní cenu – Zlatou hokejku pro nejlepšího českého hráče. Veronika ho celou dobu, co stál na jevišti, pozorovala s pýchou ve tváři.

Fotogalerie
34 fotografií