Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pomsta za neopětovanou lásku: Jehně nabodl na vidle! Hodiny umíralo

Pomsta za neopětovanou lásku: Jehně nabodl na vidle! Hodiny umíralo.
Pomsta za neopětovanou lásku: Jehně nabodl na vidle! Hodiny umíralo.  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
24. června 2016
15:58

Horor čekal doma na rodinu z obce na Rokycansku. Milované jehně, které se jim narodilo, našli vidlemi připíchnuté k zemi. Navíc stále žilo – několik hodin trpělo, než ho veterinář uspal. Za odporným týráním stojí údajně neopětovaná láska a bláznivý muž z vedlejší obce.

Začalo to obtěžováním v podobě nespočtu SMS, které sedmatřicetiletý muž z Holoubkova na Rokycansku posílal rodině z Medového Újezdu. Přerostlo to dokonce v trestnou činnost, kdy muž přelezl plot a rozřezal pneumatiky na rodinném autě. K tomu se dokonce přiznal policii, která věc vyšetřuje. Za vším prý stojí neopětovaná láska.

Rodina chová mimo jiné i ovce a kozy; nedávno měla jedna z ovcí náročný porod a jehně tak musela s pomocí veterináře na telefonu odrodit majitelka. Zvíře, které pojmenovali Pepa, jim všem přirostlo k srdci. A toho očividně využil žárlivý deviant.

V pondělí ráno přišla rodina do chlívku a jehně našla připíchnuté k zemi vidlemi. Pepa doslova ječel bolestí – byl totiž stále naživu. Kolik hodin asi trpěl? Pachatel totiž podle serveru Krimi-Plzeň.cz nechal vidle zapíchnuté v ráně a to zabránilo vykrvácení.

Zvířeti již nebylo pomoci a veterinář ho tak musel utratit. Oficiálně zůstává pachatel neznámý – místní ale mají jasno. „V současné době se intenzivně zabýváme případem, ve kterém jsme již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů týrání zvířete, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. S ohledem na prvotní fázi prověřování nebudeme k tomuto případu poskytovat žádné další informace,“ sdělil mluvčí policie.

stevie ( 24. června 2016 21:35 )

Udělat tomu hnusnýmu zmetkovi to samé,taky ho nabodnout a nechat ho pomalu zdechat.

majojo ( 24. června 2016 21:33 )

Jehně doslova ječelo bolestí - a on ho nikdo neslyšel? Teda ne že bych pachatele nenabodla na vidle - dokonce vím přesně kam.

andorea ( 24. června 2016 21:14 )

Doufám, že Boží mlýny zamelou...

vosavopruz ( 24. června 2016 17:35 )

tak mě napadá jestli Kristus není tak trochu zvrhlík.Takovéhle zvěrstva dopustit,chudák jehně.Nebo že by měl větší moc Satan.

Stef50 ( 24. června 2016 16:59 )

Jenom oslabený mozek může takový čin přirovnávat k politice asi mu chybí články ve kterých může vyjadřovat svůj politický názor tak si dělá srandu z něčeho takového pochybuji že ten posuk co to jehně zabil to udělal kvůli nějaké politické polovině ten ani neuměl číst

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání