Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Psychopat umlátil tyčí sousedova psa: Byla to nešťastná náhoda, mrzí mě to, vymlouvá se

Autor: erd - 
13. června 2016
18:27

Neuvěřitelný případ lidské ignorance se odehrál ve Vysokém Mýtě na Pardubicku. Pejska, který se zaběhnul svému majiteli Zdeňku Kalibovi, tu bezdůvodně a přímo před zraky dětí ubil jeho soused dřevěnou tyčí. Mrtvolku poté zakopal u sebe na zahradě!

„Ten pes ohrožoval děti, které šly okolo,“ vymlouvá se muž, jenž je nyní vyšetřován pro přečin týrání zvířat.

„Byl to takovej janek, ale nikomu by neublížil,“ říká zarmouceně majitel pejska, kterého dostal jako dárek, aby nebyl na stáří sám. „Nemůžu to dodnes pochopit. Mám z toho celý týden šok. Schází tady, sousedi si tady na něj zvykli. Je to sprostý, no.“

A právě sousedi celý případ policii nahlásili. „Měl zakopat psa na pozemku svého domu,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Vilímková. Více k vyšetřování napoví pitva pejska.

Viníkovi hrozí odnětí svobody až na dva roky.

naidka ( 13. června 2016 20:07 )

„Ten pes ohrožoval děti, které šly okolo,“ vymlouvá se muž Kdoví jak to bylo, je to po Bleskovsky nesrozumitelné. Ten majitel mi připadá, že mu na psovi nezáleželo, nechal ho všude lítat a prý sousedi už si na něj zvykli.

majojo ( 13. června 2016 19:38 )

V mém článku tak podrobné informace chzhybí, ale kdyby ten *** chránil své děti, tak toho psa neumlátí a jistě by utrpěl nějaká zranění i on. Nemlátil on ho náhodou dětem pro radost?

mistr_yoda ( 13. června 2016 19:16 )

Mrtvej čokl dobrej čokl.

andorea ( 13. června 2016 18:52 )

Jsou lidé, před kterými bych si pouze uplivla...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání