Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zasloužila by pár facek: Advokátka z případu Kramný se rozčiluje nad týráním psa

Filuta má velké bolesti: Děti polily psíka savem a zbily ho klackem.
Filuta má velké bolesti: Děti polily psíka savem a zbily ho klackem.  (Autor: Facebook)
19. května 2016
18:57

Nešťastnou náhodou shodila na pražského krysaříka kýbl se savem. A protože se majitelce psíka bála přiznat, vymyslela si přepadení třemi malými dětmi! Policie ale pravdu odhalila. Majitelka se ženy, která zavinila poranění zvířete, zastala a tvrdí, že to není pravda. A i advokátka Klára Long Slámová, známá z případu Kramný, má na celou věc svůj názor.

Klára Long Slámová figurovala u soudu s Petrem Kramným, který v Egyptě zavraždil svou ženu a dceru, jako zmocněnkyně pozůstalých. Objevila se i u dalších známých případů, jako byl soud s Jiřím Kájínkem nebo s vrahy mladé Petry z Jihlavy.

Kromě právničky je ale také zarytou obhájkyní práv zvířat a má velmi jasný názor na týrání a celkově ubližování němým tvorům. Na Facebooku se často k podobným věcem vyjadřuje a nechodí pro tvrdá slova daleko.

Tak se stalo i v případu z Blanska. Tři asi třináctiletí kluci měli psíka, kterého zrovna venčila kamarádka jeho majitelky, polít kyselinou a praštit klackem. Jenže policejní vyšetřování ukázalo, že vše je úplně jinak. Psíkova zranění způsobila právě ona kamarádka.

Na zvíře při úklidu domácnosti nechtěně shodila kýbl se savem, který psovi prorazil lebku a popálil mu hlavu tak, že přišel o jedno oko. „By zasloužila pár pořádných facek! A nějak nevěřím ani tomu, že to byla náhoda,“ napsala pod příspěvek s vysvětlením události Slámová.

Ačkoliv se přítel kamarádky ke lžím ohledně útoku dětí nakonec na policii přiznal, majitelka stále tvrdí, že to není pravda a Filutovi, jak se pejsek jmenuje, opravdu ublížily neznámé děti. Uvedla dokonce, že se policie vše snaží jen rychle uzavřít kvůli tlaku veřejnosti!

„Tak vyjádření slečny dle mého názoru hovoří za vše. Nevěřím jí ani slovo,“ dodala advokátka.

tvujosudzmrde ( 20. května 2016 02:47 )

Chcipneš, už brzo!

nika70 ( 19. května 2016 22:01 )

Jistě myslíš Kláru Long Slámovou...

naidka ( 19. května 2016 21:11 )

Majojo, nezapomeň, že pražský krysařík je hodně křehký tvor.

majojo ( 19. května 2016 21:04 )

Kdyby se nevyjadřovala zrovna Samková, docela bych s ní souhlasila. Ale ta kráááva nebeská, jejímž nejlepším přítelem byl Kolja Kubíček a která hájila vraha tý ubohý holky má držet zobák a chodit kanálama. Mimochodem, jak lze kýblem se Savem prorazit lebku? To musel být pořádný nápřah.

naidka ( 19. května 2016 20:05 )

Pochybuji, že kamarádka shodila na psíka kýbl schválně, jak tvrdí advokátka. Zřejmě to udělala nechtěně a svedla vše na děcka. Majitelka se jí teď snaží zastávat, že to bylo ve skutečnosti jinak, ale spíš se zalekla toho humbuku a taky toho, že lidé vybrali na psíka peníze, které by zřejmě nikdo nedaroval, kdyby věděl, jak se to skutečně stalo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání