Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Psíka z Blanska poleptala kamarádka majitelky: Útok dětí si vymyslela

Filuta má velké bolesti.
Filuta má velké bolesti.  (Autor: Facebook)
Autor: dce, jn - 
18. května 2016
13:47

Týdny policisté marně pátrali po několika nezletilých výrostcích, kteří měli podle výpovědi svědků poleptat psíka žíravinou a zbít ho klackem. Ukázalo se, že je vše úplně jinak a žádní malí násilníci ve skutečnosti vůbec neexistují!

Odporné, a hned dvakrát! Slečna (20) obvinila tři děti, že 24. dubna klackem zmlátily a kyselinou poleptaly pražského krysaříka, kterého venčila své kamarádce v parku v Blansku. Případ zvedl obrovskou vlnu nevole, lidé se skládali na léčení psíka, který skončil na veterině s proraženou lebkou a poleptaným okem a čumákem.

Kriminálka začala pročesávat blanenské základky a hledala tři malé gaunery. Veřejnost okamžitě žádala pro viníky exemplární trest. Jenže – detektivové zlosyny nenašli. A ani nemohli. Slečna si totiž napadení psíka celé vymyslela!

„Bála se totiž majitelce říci, že psíka nešťastnou náhodou zranila sama. Při vysávání společné domácnosti na krysaříka převrhla kbelík s koncentrovaným saponátem,“ řekl Blesku kriminalista Zdeněk Grénar.

Žena dostala strach, přemluvila přítele a společně vymysleli verzi o přepadení třemi chlapci. Právě muž se později přiznal, že je to celé výmysl,“ doplnil Grénar. Celý případ tak skončí pravděpodobně pouze u přestupkové komise. Pejsek přežil, je po operaci. A slečna z Blanska definitivně přišla o důvěru kamarádky a pověst na veřejnosti.

bibijana ( 19. května 2016 17:03 )

doufám, že taky tak kritizuješ tu fotbalovou, zlodějskou chátru, kterou stát tak štědře dotuje, ty demente.

bibijana ( 19. května 2016 16:59 )

naidko, máš pravdu, faktem zůstává poranění zvířete a není nikdo důvěryhodný, včetně policie, kdo by věci uvedl na pravou míru. Kolik týdnů se to vyšetřuje, no tady je vidět neschopnost policie a úředníků.

tvujosudzmrde ( 18. května 2016 22:07 )

Kreaturo to bys udělal jen jednou a měl bys díru v břiše od devítky!

tvujosudzmrde ( 18. května 2016 20:37 )

Primitivní pupkaty debile karel_klafunda....

tvujosudzmrde ( 18. května 2016 20:25 )

vratislav_mynar alias degenerovany debil karel_klafunda alias pavel219-evolution atd se tu rád předvádí, uráží, snaží se naštvat normální lidi, ale přitom sám je to těžký zakomplexovanec největšího kalibru který úplně náhodou splodil kripla kterému říká syn s nějakou špinavou khurvou a ukaji se nad sadistickyma kecama, urazkama zde. Je to kripl z Prahy a tutově tu ihned začne napadat a urážet jistého pejskaře Kopeckého, který ho má ale na háku ale jde mu po krku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání