Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Monika vražedkyně?! Rejžková překročila zákon! Zvažuji právní kroky, vzkázala Slámová

Autor: ljš - 
8. ledna 2016
19:06

Obhájkyně Petra Kramného Jana Rejžková po vynesení rozsudku poprvé připustila, že Moniku a Klárku nemohl zavraždit nikdo třetí. Vzápětí ale šokovala, když se pokusila hodit vinu na Kramného ženu. Ta už se nemůže bránit, ale postavila se za ni zmocněnkyně pozůstalých advokátka Klára Long Slámová.

„Nesouhlasím s tou argumentací, nebyl předložen jediný důkaz, který by spojoval mého klienta s úmrtím manželky a dcery. Jediné, co je nezpochybnitelné, je, že byli spolu na jednom pokoji a že byl po celou dobu s nimi. Ano, nemohla to být třetí osoba! Ale byly tam dvě dospělé osoby, takže kdo z nich to tedy udělal?“ řekla Rejžková ve čtvrtek televizi Prima.

Kramného obhájkyně se chce nyní pustit do hledání dalších důkazů, které by mohly případ ještě zvrátit. Kvůli svému výroku bude mít ale možná ještě jiné starosti. Její slova totiž velmi pobouřila zmocněnkyni rodiny zavražděné Moniky, advokátku Kláru Long Slámovou.

Video Jménem republiky: Takhle zní celý verdikt nad Petrem Kramným! - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Ta je o Kramného vině přesvědčená a obviňování mrtvé oběti jí připadá skandální. „Uvedené tvrzení je z mého pohledu naprosto nehorázné a za hranicí zákona. S ohledem na závažnost slov obhajoby, budou zváženy právní kroky,“ reagovala pro Blesk.cz.

CELÝ ONLINE PŘENOS Z VYNESENÍ ROZSUDKU NAD PETREM KRAMNÝM A JEHO ODŮVODNĚNÍ NAJDETE ZDE>>>

steelheart ( 14. ledna 2016 14:42 )

Kramny je jasny, chtel zacit novy zivot a maminka mu nejspis poradila! jeho obhajkyne je opravdu lehciho razu, nevidi si do hub.y. Meli by ji rozhodne zalovat, presahla vsechny meze slusnosti a vkusu, tohle bylo vazne zbytecny. Proste neunesla prohru a kope kolem sebe az do konce. k r a v a

delicz ( 11. ledna 2016 07:45 )

Tohle je absolutni nesmysl prece co tu pisete. Monika zabila Klarku i sebe a pak po sobe uklidila a zahodila nekam vrazedny nastroj asi ze???!!

lalia ( 10. ledna 2016 09:56 )

kdoasi,proč ho nazýváš kurevníkem? Já ho chápu,že po takové hrůze co si prožil,když se vrátil z Egypta,tak chtěl někoho mít,to je normální,to není kurevník.Monika byla ku..ta mu dělal ostudu dlouho,její chování je možno označit za kur..

lalia ( 10. ledna 2016 09:50 )

Proč by se nemohlo uvažovat o Monice,že to skončila a vzala si dcerku sebou?Vždyť byla lehká žena,psychicky nevyrovnaná a nikdo neví co se jí v hlavě přihodilo ? Co když nějaký její milenec zklamal?Neustála to? I to MŮŽE BÝT.Stejně si myslím,že vždycky se pomáhá živému,mrtvým už se nepomůže.Ostravská kriminálka vše zvrátila co bylo z Egypta,udělala svoji verzi a utopila Kramného.Soudkyně nechtěla prohrát,stálo by to miliony,tak to jednoduše svalili na Petra.

lalia ( 10. ledna 2016 09:42 )

Slámová má radost.Čekala na to,aby zvítězila,ale ,že může Kramnému ublížit,pokud je nevinný ji nevadí.Je to velmi nesympatická rozmazlená advokátka.Jen ,když vyhrála,ostatní ji nevadí.

Zobrazit celou diskusi