V Kanadě, kam se odstěhovala s manželem Tomášem Plekancem, Lucie Vondráčková vychovává syny Matyáše (4) a Adama (11 měs.). Mladší z kluků za tři týdny oslaví své první narozeniny a Lucie už má teď jasno, jak bude vypadat jeho první oslava.

Maty už má pro Adama vybrané asi tři dorty. Chce je totiž sníst sám. On první rok slavil v Čechách, my teď červen a červenec strávíme v Kanadě. Tady jsou hodně časté velké oslavy, plné dárků a balónků. U nás to bude komornější,“ prozradila zpěvačka týdeníku Květy.

Roli dvojnásobné maminky si užívá plnými doušky. „Maty je pořád ještě malý a miminko je takový chodící smajlík – a to chodící od deseti měsíců. Je to teď myslím, nejkrásnější a nejdůležitější období, jsem šťastná, že můžu být s klukama co nejvíc,“ dodala.

I proto trochu zanedbává péči o sebe samotnou. „Zrcadlo vidím jen v letu. Jsem s klukama pořád venku, takže nosím džíny a triko, abych mohla běhat a dělat hvězdy. A když se nalíčím, tak na to zdárně zapomenu, jdu plavat a pak vypadám jako medvídek mýval,“ smála se Vondráčková, kterou ve formě udržuje kromě péče o kluky také práce, tanec a příprava na letní turné.

Většinou je na syny sama. Manžel Plekanec má v rodičovství jisté rezervy. „Mohl by míň spát. Jenže má tak nabitý program, že tu únavu chápu,“ vysvětlila Lucie, které se i po pěti letech manželství tají dech, když vidí Tomáše na ledě v hokejovém dresu. Líbí se jí ale i v džínách a triku nebo v elegantním obleku. Vlastně prý pořád.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková: Vždycky jsem si přála tři syny Andrii Konontsev

VŠE O LUCII VONDRÁČKOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
32 fotografií