Smutná zpráva o smrti pivního krále Vladimíra Černohorského přišla krátce poté, co skončilo Mistrovství světa v hokeji, a reklamní spoty, které natočil pro Krušovice a které protínaly sportovní program, se staly jeho připomínkou.

Černohorský byl hercem, který žil v Praze, ale pocházel ze středočeských Votic. Nic moc navíc se o něm už neví. Nebyl připojen na žádné sociální sítě a odmítal se prezentovat v médiích. Jeho přátele a fanoušky však tragická zpráva zdrtila. „Jsou chvíle, kdy nechceme nic vidět a slyšet, ale život už je takový. Nejhorší je, odejde-li vám kamarád. Vláďo, ať ti tam nahoře slunce svítí a je ti fajn...“ napsal k jeho fotografii na sociální síti kamarád z kapely Charlott Rock.

Další Vladimírův kamarád Stanislav Penc se vyjádřil také. „Zemřel celoživotní kalič a reklamní herec z klipů Krušovice a mistrovství světa v hokeji Vladimír Černohorský. Čest jeho památce...“ napsal. „Král je mrtev,“ dodal další komentující v narážce na reklamní spoty na pivo Krušovice.

Video
Video se připravuje ...

Král je mrtev! Zemřel kudrnáč z reklamy na pivo! youtube.com

Na co herec zemřel, není zatím jasné. Dokonce ani jeho přátelé z rodného městečka neví, co se přesně stalo. Kamarádili jsme se dlouho, i když jsme se v poslední době tolik nevídali, protože Vláďa žil v Praze,“ vypověděl jeden ze známých Černohorského.

Video
Video se připravuje ...

Král je mrtev. youtube.com

Další z kamarádů má za to, že úmrtí mohlo souviset s depresemi, kterými Vladimír údajně trpěl. „On trpěl nějakým únavovým syndromem, na to měl i omezenou pracovní schopnost. A ta nemoc ho prý zachvátila takovým způsobem, že ho to dostalo do depresí a výsledek byl to, co se stalo. Myslím, že na tom něco bude, že příčinou byly deprese,“ citoval deník Aha! svůj zdroj z Votic.

Černohorský hrál v reklamě na pivo Krušovice například s fotbalistou Tomášem Řepkou nebo sexy herečkami Vicou Kerekes a Jitkou Čvančarovou.

Fotogalerie
5 fotografií