Divoké háro, majestátní knír, výrazné brýle – tak vypadá skutečný pivní král. Alespoň podle reklam na zlatavý mok, kde se kolem tohoto svérázného chlapa točí krásné dámy Jitka Čvančarová (38) či Vica Kerekes (35) a i drsňáci jako fotbalista Tomáš Řepka (42) z něj mají vítr.

Video
Video se připravuje ...

Král je mrtev youtube.com

Snad každý z nás tyto televizní spoty někdy viděl, ovšem jméno představitele krále pivařů znal asi jen málokdo. Herec Vladimír Černohorský, který pocházel ze středočeských Votic, už bohužel další reklamy nenatočí. Jeho posledním počinem se tak staly šoty k nedávnému mistrovství světa v hokeji.

Jeho náhlý odchod z tohoto světa zaskočil i jeho zaměstnavatele. „Je nám to velmi líto a celé rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast,“ uvedla pro deník Aha! PR manažerka společnosti Heineken Jana Austová Pikardová.

Podobně se vyjádřili i Vladimírovi kolegové z reklam. „Je mi to obrovsky líto a celé rodině vyjadřuji upřímnou soustrast. Respektuji soukromí rodiny a k dané záležitosti už se nebudu více vyjadřovat,“ nechala se slyšet herečka Jitka Čvančarová.

„Byl to úžasný člověk, tohle jsem nečekal. Je to zvláštní. Jsem z toho přešlý a je mi to moc líto, protože ještě nedávno točil reklamu s Jitkou Čvančarovou,“ rozpovídal se fotbalista Tomáš Řepka.

Video
Video se připravuje ...

Král je mrtev 2 youtube.com

Na co herec zemřel, není zatím jasné. Dokonce ani jeho přátelé z rodného městečka neví, co se přesně stalo. „Kamarádili jsme se dlouho, i když jsme se v poslední době tolik nevídali, protože Vláďa žil v Praze,“ vypověděl jeden ze známých Černohorského.

Další z kamarádů má za to, že úmrtí mohlo souviset s depresemi, kterými Vladimír údajně trpěl. „On trpěl nějakým únavovým syndromem, na to měl i omezenou pracovní schopnost. A ta nemoc ho prý zachvátila takovým způsobem, že ho to dostalo do depresí a výsledek byl to, co se stalo. Myslím, že na tom něco bude, že příčinou byly deprese,“ citoval deník Aha! svůj zdroj z Votic.

Fotogalerie
9 fotografií