Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tajemství z basy: Spoluvězenkyně drasticky změnily miliardářskou dcerku Rezešovou

Autor: shp - 
4. května 2016
15:15

Opilá na dálnici způsobila autonehodu, při které zabila čtyři lidi. Dědička miliardového impéria Eva Varholíková-Rezešová (37) za to skončila v maďarské base na 9 let. Zpočátku měla stále hvězdné manýry, ale ty ji brzy přešly. Prozradila to její spoluvězeňkyně, která se už z vězení dostala.

Nad ostatními vězenkyněmi nejdříve Rezešová ohrnovala nos. To se jí ale nevyplatilo. „Ještě na začátku používala drahou kosmetiku, například luxusní krém na tvář. Kvůli těmto věcem měla více konfliktů,“ prozradila propuštěná kriminálnice, která ještě donedávna vídala dědičku miliardového impéria dennodenně.

Vše se ale po pár měsících za mřížemi změnilo. „Přizpůsobila se a děvčata si ji oblíbila,“ vypověděla žena, která Rezešovou naučila maďarsky. „Umí už plynule maďarsky, ale má ještě trochu přízvuk. Ale úplně bez problémů by se sama mohla obhajovat u soudu,“ dodala.

Vězeňskému režimu se zhýralá zbohatlice naplno podřídila. „Vstává ráno o šesté a pracuje jako šička. Má za to plat. Nechce, aby jí do basy nosili drahé dárky,“ dodala propuštěná s tím, že měla na mysli matku Rezešové i její dvě dcery, které ji chodí navštěvovat.

Pobyt za mřížemi se samozřejmě podepsal i na jejím vzhledu. „Přibrala pár kil, ale stále je hubená. Vlasy nemá blond, ale světlohnědé. Snaží se chovat nenápadně. Každý ji oslovuje Évi a je jen jednou z vězenkyň, uzavřela někdejší spoluvězeňkyně Rezešové.

bizon_pepa ( 4. května 2016 17:40 )

Jasný, že se musela podřídit. Ty primitivní cikánky nejspíš neznaj ani niveu.

pomoooc-hori ( 4. května 2016 17:31 )

Přesně

krtekub ( 4. května 2016 17:05 )

Nouze naučila Daliborku housti.

sores ( 4. května 2016 17:01 )

 To mi hlava nebere že každý v base nabere kila a vyleze o dost těžší! Takže jim vaří dobře a vydatně, mají se tam skvěle akurát že nemohou ven na veřejnost,určitě jsou tedy na tom lépe nežli staří v domově důchodců. Z těch nikdo nepřibere naopak se každou chvíli provalí že jim jíst nedávali nebo je šidili. Takže kriminál není tak špatný,že.

asijo ( 4. května 2016 16:00 )

Vězení léčí.

Zobrazit celou diskusi