Svůj byznys rozjel Adolf Hanousek na místě, o které nikdo nestál. U rybníka, kde hygienici vyvěšují pravidelně léto co léto černého panáčka, protože koupání v něm je zdraví nebezpečné. Šlo o starý objekt, kam kdysi jezdili zaměstnanci Tesly Karlín. Teď si pobyt s plnou penzí houfně kupují senioři, kteří tady relaxují.

Menu, které Hanousek 15 let nabízel, Zdeňka málem poslalo do kolen. Masové nudličky na sto způsobů topící se v oleji, mražený pstruh plněný houbami, smažená jídla... No prostě krmě pro ozdravný pobyt jako dělaná (myšleno ironicky).

Video
Video se připravuje ...

Tohle ne, šéfe! Pohlreich ochutnal jídlo a málem se pozvracel! FTV Prima

Zatímco senioři si na hotových jídlech pochutnávají, tak náhodní hosté si stěžují a odmítají jídla platit. Zdeněk Pohlreich během pořadu několikrát řekne, že by byl pro, aby se restaurace zavřela. Ale nakonec majitelům poradí, aby uklidili, vyházeli vše, co visí na zdech, vymalovali na bílo a změnili název. A ukáže jim pár jednoduchých jídel, po kterých se všem dělají boule za ušima.

Po čase se do nově pojmenované restaurace U Hanousků vrátí a je překvapen. Na lístku je osm jídel, vše z domácích surovin a chutná mu. I interiér podniku a okolí se hodně zlepšilo. Hanouskovi pochválí, ale bez nálepky se s nimi rozloučí. Po chvilce se vrací a majitelům dá svou slavnou nálepku. Majitelé i personál neudrží slzy dojetí...

Pan Adolf i založil facebookovou stránku, kde umísťuje své výtvory a zve na akce. Podle reakcí spokojených zákazníků to vypadá, že jeho podnik přežije. „Včera jsme se s přáteli zúčastnili vynikající večeře, těšíme se na další akci!!! Hlavně na jaro – to jsme se domluvili na pravidelné procházky s našimi nejoblíbenějšími zvířátky,“ vysekla na sociální síti poklonu oživenému podniku jedna z návštěvnic.

NEJVĚTŠÍ PERLY A ŠÍLENOSTI Z POŘADU ANO, ŠÉFE! NAJDETE ZDE>>>

Fotogalerie
7 fotografií

Fotogalerie
7 fotografií