„Co se na to dá říct… Z Ano, šéfe! se postupem času stal pořad, který už není jen o vaření, a dokonce má s vařením občas málo společnýho,“ postěžoval si deníku Aha! slavný šéfkuchař.

Minulý týden byl odvysílán zatím nejdrsnější díl oblíbené kuchařské show! Do krkonošské Boudy v Obřím dole, kde se díl natáčel, vtrhli vyhamači dluhů, a tak místo toho, aby se řešila náprava tamní kuchyně, díl se točil kolem otázky, kdopak je vlastně majitelem restaurace?

„Dnes je z toho prostě spíš sociální počin,“ dodal kuchařský kat deníku Aha!. Ten má ještě v žhavé paměti natáčení na učilišti Ústí nad Labem. Tam vypukla kauza s klukem s řetízkem. Jeden z kuchtíků se přiznal ke krádeži zlatého řetízku a z šéfa se rázem stal vyšetřovatel i soudce. Případ ztraceného řetízku obletěl celé Česko a stal se z něj neznámější díl celého pořadu! Dokonce zasáhl i do šéfova soukromého života.

„Kam se hnu, všichni se mě ptají na řetízek v hrníčku,“ postěžoval si Aha! loni na podzim.

„Mám pocit, že už mě může máloco překvapit. Jen mě pořád udivuje, jak strašně vážně lidi náš pořad berou. Bohužel to, co vypadalo, že dopadne blbě, blbě taky dopadlo. A to, co se zlepšilo, zatím drží,“ dodal deníku Aha! Pohlreich.

Video
Video se připravuje ...

Z kluka s řetízkem se stala hvězda. FTV Prima

Fotogalerie
7 fotografií