„On do toho není zatažený, to je jen můj přítel. Bylo to hodně vyhrocený a nepříjemný, tak stál logicky při mně. Hodně mě v té nepříjemné situaci podržel. Určitě to byla zátěžová zkouška i pro náš vztah,“ řekla Aha! Klára Veverková, která restauraci Bouda v době natáčení pořadu Zdeňka Pohlreicha Ano, šéfe! provozovala.

Exmanžel moderátorky přiznal, že vymahači se s ničím nemazlili. „Usekli nám tam čerpadlo na vodu, prostě se nám to tam snažili totálně znemožnit, jakýkoliv provoz nebo vůbec bydlení,“ tvrdil Korejs, který byl u zásahu kvůli nevyjasněným majetkovým sporům přítomen.

 „Je to pro mě křehká záležitost, nemůžu se k tomu moc vyjadřovat. Celý ten spor je hodně zamotaný,“ řekla Klára, která by v budoucnu ráda podnik znovu otevřela. O bývalé partnerce svého nynějšího partnera ví. „Vím, že byl partner exmanželem Terezy Pergnerové. Osobně se neznáme, ale vím, že Daniel s ní má dobré vztahy,“ prozradila Veverková.

Krach manželství

Manželství Daniela a Terezy nemělo dlouhého trvání. Poté, co jí v roce 2001 zemřel otec, si Daniela vzala a on se stal otcem malého Samuela (15). Moderátorka ale zápasila se závislostí na drogách. Manželství skončilo v roce 2008, to už ale partneři spolu pět let nežili.

TO NEJLEPŠÍ Z POŘADU ANO, ŠÉFE! VČETNĚ VIDEÍ A TOHO, CO V TELEVIZI NEBYLO, NAJDETE >>> ZDE.

Video
Video se připravuje ...

Vymahači dluhů v Ano, šéfe! překvapili i Pohlreichův štáb! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Ano, šéfe! FTV Prima