Brunetka Kateřina Provazníková z postelové selfie fotky s Jaromírem Jágrem přiznala, že ji s novou láskou hokejisty Veronikou Kopřivovou pojí přátelství. "Veroniku znám. Jsme kamarádky. Je to hodná holka," řekla Blesku. "O jejím vztahu s Jaromírem ale nic nevím," dodala.

Je tomu ale skutečně tak? Když se totiž před časem mladičká modelka vyjadřovala k selfie fotografii, na které leží s Jaromírem Jágrem v posteli, prozradila zajímavou věc. „Potkali jsme se na party. Odešel s mojí kamarádkou domů. Tam s ní byl a já si jen ráno udělala selfie. Je to celebrita, kdo by se s ním nevyfotil," prohlásila. Že by šlo už tehdy o Veroniku?

"Ne, o Veroniku se nejednalo. Ta na té party vůbec nebyla," vysvětlila Blesku a tím zarazila veškeré spekulace, které by se na toto téma mohly vyrojit.

Jágr a blonďatá kráska si už několik měsíců společně užívají na sluncem zalité Floridě. Veronika dokonce chodí na Jágrovy zápasy a nadšeně fandí společně s ostatními partnerkami hokejistů z týmu. Jágr už jí také stihl koupit luxusní dárek k narozeninám, které má až v březnu. Auto za 1,2 milionu korun. „Zlaťáček můj malej. Stěhuju se do něj,“ radovala se Kopřivová na sociální síti.

Nejenom tato fotografie, ale i mnoho dalších dokazuje, že je blondýnce a hokejové legendě spolu opravdu hezky. Uvidíme, jestli je Veronika pro Jaromíra Jágra konečně ta pravá...

Fotogalerie
18 fotografií