Hypotéky je nutné správně porovnat!

Značku FÉR hypotéka zavedla Asociace hypotečních makléřů v roce 2013, kdy provedla průzkum napříč českými bankami. Mladý pár tehdy na pokyn Asociace obešel české banky a měl z nich vybrat nejlepší nabídku hypotéky. Nejen že se tito klienti v tolika číslech neorientovali, ale hlavně  zjistili, že jim banky nesdělují všechny poplatky, které se s hypotékou váží.

Až díky hypotečnímu makléři z Asociace hypotečních makléřů pochopili, jaké poplatky je třeba platit a která hypotéka z celé škály nabídek je vlastně pro ně nejvýhodnější. Zatímco obíhání bank klientům trvalo více jak týden, s makléřem měli jasno během pár minut a ještě ušetřili celých 45 000 Kč!
Pravidlo číslo 1: Hypotéky třeba správně porovnat.


FÉR hypotéka s Asociací hypotečních makléřů

FÉR hypotéka je značkou kvality, kterou získá pouze takový hypoteční makléř, který je členem Asociace hypotečních makléřů, má v nabídce všechny banky (respektive drtivou většinu), je pravidelně školen a svoji činnost provozuje jako hlavní pracovní poměr. Zapomeňte na všechny "kamarády" a pochybné podomní prodejce, kteří vám nabízí zaručeně nejlepší hypotéku. Špatně zvolená hypotéka znamená zbytečné přeplácení o desetitisíce či statisíce korun!

Obraťte se na profesionály, kteří hypotékám opravdu rozumí. Jejich služby jsou bezplatné a zahrnují kompletní vyřízení hypotéky.
Pravidlo číslo 2: Nechte si poradit od nezávislých profesionálů

Každá čtvrtá hypotéka je FÉR hypotéka

FÉR hypotéka se v Česku dobře zabydlela. V loňském roce byl celkový objem těchto hypoték 50 mld. korun, tedy celá čtvrtina všech hypoték. Přemýšlíte-li o hypotéce, napište si o nezávislou radu členům Asociace hypotečních makléřů. Pracují po celé České republice a jejich služby jsou pro klienty zcela bezplatné. Jejich rada vám může ušetřit mnoho peněz a času.

Kontakt: info@fer-hypoteka.cz, telefon: 736 40 40 80, http://www.fer-hypoteka.cz