Majonéza není jen do salátu

Na vlhké vlasy nanesete majonézu, kterou vmasírujete podobně jako kondicionér. Následně vlasy svinete a zabalíte do fólie. Nechte masku působit minimálně po dobu dvaceti minut. Po uplynutí požadovaného času je nezbytné vlasy důkladně umýt jemným šamponem.

Ovocem není co zkazit

Skvělým pomocníkem může být také avokádo
Autor: Shutterstock

Jestliže máte v domácích zásobách avokádo, neváhejte jej rovněž použít. Stačí jej obohatit o lžičku mandlového oleje a dvě lžičky medu. Vzniklou směs pak nanesete na vlasy, necháte působit a následně smyjete. A dokonalý výsledek na sebe nenechá dlouho čekat.

Banán a med jsou další účinní pomocníci pro vaše vlasy
Autor: Shutterstock

Velmi oblíbená je také banánová maska, která navrátí vlasům lesk a hydrataci. Postup pro její přípravu je velmi jednoduchý. Rozpustíme med s trochou teplé vody a smícháme s rozmixovaným banánem. Masku naneseme na vlasy a necháme 20 minut působit. Poté důkladně opláchneme.

Zastavte padání vlasů

Zimní čas s sebou přináší také vypadávání vlasů, které netrápí pouze mužskou populaci. Přibývá stále více žen, které musí tomuto nemilému problému čelit. Na rozdíl od mužů, nedochází u ženského pokolení k celkové ztrátě vlasů. Většinou se jedná pouze o přechodný stav, který je zapříčiněn různými faktory, jež se ale dají při troše dobré vůle pohodlně odstranit. Skvělé reference má doplněk stravy Reneval Neo, který obsahuje vyvážené množství aminokyselin, minerálů, vitamínů a nenasycených kyselin. V přípravku se dále nachází extrakty z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. Reneval Neo využívá unikátní STOP-LOSS-HAIR complex™, což je speciálně technologicky vyvinutá směs: esenciální aminokyseliny, biotin, L-tyrosin, kyselina panthotenová, kyselina listová a zinek. Díky biotinu a zinku omezuje vypadávání vlasů a podporuje normální růst vlasů.

Unikátní doplněk stravy Reneval Neo
Autor: Reneval Neo

 

Neváhejte a vyzkoušejte přípravek Reneval Neo

Při nákupu na www.renevalneo.cz zadejte kód FE71 a získejte slevu 30%. Sleva je platná do 15. 12. 2015.