Jedenadvacetiletá Anička maminku chodila podporovat na taneční tréninky i na přímé přenosy. S tím je ale konec! Mladá studentka vysoké školy zemědělské se rozhodla rozšířit si obzory v Americe.

„Odlétám na rok. Studovat i pracovat. Takže příští týden už mamce fandit nepřijdu, ale budu se určitě dívat online,“ řekla Blesku mladá kráska s tím, že geny po mamince moc nezdědila. „Mamka tanec miluje odjakživa, já to zkoušela, ale nešlo mi to. A mám hrůzu z jehel, takže ani doktorka by ze mě být nemohla,“ říká Anička.

Video
Video se připravuje ...

Cajthamlová v talk show: Objevila se vážná nemoc! Bude dál tančit ve StarDance? Markéta Reinischova, Petr Soukup

Drsná hlídačka kalorií rozhodnutí dcery oplakala. „Nejdřív jsem doufala, že to třeba nevyjde nebo tak. Pak to ona sama odvolala, že nepojede, a najednou se to upeklo během šesti týdnů. Bude se mi nesmírně stýskat,“ přiznala oblíbená dietářka, která je ve vztazích spíše vlk samotář. Po krachu manželství měla několik známostí, ale stejně nakonec dospěla k tomu, že muži akorát chtějí »služku«, proto je ona pro ně nepoužitelná.

Snaží se smířit s tím, že Anna chce poznat svět. „Dobře jsem ji vychovala, neztratí se,“ říká na uklidněnou pyšně Cajthamlová.

Přestože Kateřina s Petrem Čadkem (36) na parketě doslova souzní, porotě se nelíbí zamračený výraz slavné lékařky. „I já jsem mamince říkala, ať se trošku víc směje, kromě toho, že je nervózní, což asi potlačit nejde,“ přiznala Anna. Maminka ji prý odbyla s tím, že k určitým tancům se úsměv nehodí.

Fotogalerie
13 fotografií