Manželé byli zachyceni, jak vychází z řecké taverny na pražském Žižkově. „Ta dáma je jeho manželka a pan Hrušínský se tady s ní objevuje velmi často,“ prozradil deníku Aha! číšník z restaurace, kde Hrušínští povečeřeli.

Společně si pochutnali na samých řeckých specialitách, objednali si souvlaki, chléb pita, tzatziki a bílou retsinu – víno s příchutí pryskyřice. Po klidné večeři účet zaplatila hercova drahá polovička. „Jednou platí ona, jednou on,“ popsal zvyky páru číšník.

Michal David (55), který se s Hrušínským velmi dobře zná, přiznal o hercově manželce pouze: „Jméno neznám, ale je to velmi příjemná žena a jsou už spolu nějaký ten pátek.“

Vzápětí David dodal, že Hrušínského klidné chvilky se ženou brzy skončí kvůli práci na třetím dílu Discopříběhu s názvem Decibely lásky. „Jelikož první klapka padne už 14. září, Rudla si bude muset s manželkou už velmi brzo nechat zajít na řecké menu chuť. Bude točit od nevidím do nevidím,“ uvedl pro Aha! Michal.

Sám Rudolf ale své mlčení ani teď neprolomil, a dokonce zakázal o své ženě mluvit i svému otci, Rudolfu Hrušínskému ml. (68) „Jó, to se nezlobte, to já vám nic říkat nemůžu. Syn by se zlobil. Všechno vám může říct jedině on,“ zdráhal se cokoliv o snaše prozradit Hrušínský, který ztvárňuje Vlastimila Peška v nekonečném seriálu Ulice.

Fotogalerie
11 fotografií