Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

9 hvězd, které se pokusily o sebevraždu! Britney, Eminem, Halle Berry a další

/
  • Hvězdy, které se pokusily o sebevraždu!
    24. dubna 2015 ● 05:00

    Jejich životy jsou plné slávy, lesku a bohatství. Jejich duše však takový nápor častokrát nedokážou unést, a proto se nebojí sáhnout si na život. Naštěstí jim jejich pokusy nevyšly a myšlenky na smrt dokázali alespoň na čas zahnat...

  • 1.

    Owen Wilson (46)

    Wilson se pokusil sáhnout si na život v roce 2007, když si podřezal zápěstí. Jeho strážným andělem se stal jeho dobrý kamarád, který poté prohlásil: „Málem jsem to nestihl.“ Herec měl údajně silné deprese, které pramenily z rozchodu s Kate Hudson (35).

    Owen Wilson
    Autor: reuters, čtk

  • 2.

    Britney Spears (33)

    Neautorizovaná zpěvaččina biografie tvrdí, že Britney Spears se pokusila spáchat sebevraždu dokonce dvakrát. A to v roce 2006, což bylo několik let před jejím veřejným zhroucením, kdy si oholila hlavu.

    Britney Spears
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Eminem (42)

    Předtím, než se stal slavným, se Eminem pokusil spáchat sebevraždu předávkováním se prášky. Za vše mohl rozchod s jeho tehdejší přítelkyní Kim Scott, která mu ještě ke všemu zabraňovala vídat se s jejich dcerou.

    Eminem
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Drew Barrymore (40)

    Herečka měla docela problémové dospívání, které často sužuje dětské hvězdy. O sebevraždu se pokusila v pouhých 14 letech, když si podřezala žíly kuchyňským nožem.

    Drew Barrymore
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Elton John (68)

    Zpěvák se pokusil o sebevraždu tím, že si dal hlavu do plynové trouby. Tehdy ho zachránil textař Bernie Taupin, který zrovna vešel dovnitř a našel ho. Elton si chtěl vzít život kvůli neustálému skrývání své sexuality. Na základě této události vznikla píseň Someone Saved My Life Tonight.

    Elton John
    Autor: Foto Blesk - Marek Pátek

  • 6.

    Halle Berry (48)

    Herečka se pokusila o sebevraždu poté, co její manželství s Davidem Justicem skončilo. Později Halle řekla, že si to rozmyslela, když jí zničehonic prolétla hlavou myšlenka na její matku: „Seděla jsem v autě a věděla jsem, že výpary se blíží, když mě našel obraz mé matky.

    Halle Berry
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    Michael Jackson (50)

    Nepotvrzené zprávy tvrdí, že zpěvák Michael Jackson se pokusil spáchat sebevraždu v roce 2005.

    Michael Jackson
    Autor: Profimedia.cz

  • 8.

    Brigitte Bardot (80)

    Sexsymbol 50. a 60. let si chtěl vzít život hned několikrát. Ve svých 26 letech se Bardot chtěla zabít pomocí prášků na spaní a poté podřezáním si zápěstí.

    Brigitte Bardot
    Autor: Foto: profimedia.cz

  • 9.

    Elizabeth Taylor (79)

    Jedna z nejkrásnějších hereček světa Elizabeth Taylor také neustála svou slávu a pokusila se vzít si život. V roce 1962 se snažila předávkovat léky.

    1373479:full:true:true

Články odjinud

Dnešní horoskopy