Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zeman na místě masakru v Brodě: Tady máme mlčet! Mluví jen politické hyeny

Autor: simao, ČTK - 
27. února 2015
19:49

Miloš Zeman přistoupil v Uherském Brodě k místu, kde hoří stovky svíček na památku obětí masového vraha Zdeňka K. Položil tam kytici se stuhou ve státních barvách a svým jménem. Pietní akce se prezident zúčastnil mlčky. Před odjezdem to vysvětlil: Tiskovky si za takových situací dělají jen politické hyeny!

„Na pietním místě je politik, který dělá tiskové konference, politická hyena. Tady máme jenom mlčet a ti, kteří jsou věřící, se kromě toho mají modlit,“ reagoval prezident Zeman na dotaz, zda by mohl k situaci v Uherském Brodě něco říci. Více prezident nesdělil a nasedl do limuzíny, která jej opět odvezla.

Zemanovu počínání na pietě přihlížely stovky lidí. „Pan prezident je nyní zejména v mysli s pozůstalými obětí. Nebude se zapojovat do diskusí, které vypukly v souvislosti s bezpečnostními opatřeními,“ dodal prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček a narážel na spekulace ohledně policejního postupu při zásahu proti střelci Zdeňkovi K. 

Video Zeman se uklonil u památečního místa za oběti masakru v Uherském Brodě. - Blesk - Pavel Schuster
Video se připravuje ...

Do Uherského Brodu se přitom chystá i další vrcholný státní představitel. Premiér Sobotka se dnes vrací ze státní návštěvy Jižní Koreje, do Brodu zavítá v pondělí. I on předeslal, že půjde o tichou vzpomínku na oběti.

a.z. ( 3. března 2015 11:04 )

Zeman říka pravdu ,toto se mě líbí více než lži co tam kecají pliticcké hyjeny.Lež lež a nic víc.Proč není nikde napsáno PROČ???

abyss ( 28. února 2015 20:36 )

Klidně to napiš třeba stokrát. Tvoje vlastní "příspěvky" tě jasně usvědčují z toho, že to co se mi snažíš vnutit, je jen lež.

abyss ( 28. února 2015 20:33 )

Nesnaž se přenášet svůj vlastní stav na někoho jiného. To vážně nefunguje hluoáčku a chytrým se tak nestaneš.

abyss ( 28. února 2015 20:30 )

Rovný rovného si hledá, vrána k vráně sedá a hlupák miluje hlupáky a ve své hlouposti se holt někdy i sekne, jak tady ty Zemanovče předvádíš a sobě rovným negativní reklamu, za kterou ti patří můj dík, vytrvale děláš.

abyss ( 28. února 2015 20:26 )

Japos to nepochopí nikdy a na to sklapnout a dál tu neprezentovat svojí hloupost taky nemá.

Zobrazit celou diskusi