Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policejní auto vjelo do zastávky plné lidí! Žena odletěla několik metrů

Autor: šim, mal, tesk, oj - 
25. února 2015
14:46

Na pražské Radlické ulici se stala nehoda policejní dodávky. Auto se zapnutými světelnými a zvukovými signály vletělo do zastávky tramvaje linky č. 7 Laurová, kde stálo několik lidí. Na místě jsou zranění, které ošetřují záchranáři z několika zdravotnických vozů.

Policejní dodávka ve středu odpoledne jela k zásahu, po Radlické ulici nahoru směrem od Smíchova. Měla zapnuté světla i sirény. „Podle předběžných informací vozidlo z vedlejší silnice nedalo přednost blížícímu se policejnímu vozu a došlo ke střetu. Na místě jsou dva zranění chodci,“ řekl Blesk.cz policejní mluvčí Jan Daněk.

Video Policejní auto narazilo do zastávky. Dvě zraněné ženy jsou v nemocnici - David Malík, Karel Kopáč, Blesk Tv
Video se připravuje ...

Svědek události Blesk.cz popsal, že z vedlejší ulice kolem restaurace sv. Anny jelo stříbrné auto, které řídil zhruba 30letý řidič. „Ten pouštěl auto před sebou a policie ho neviděla, nabourala do něho předkem, náraz je odmrštil, otočili se a zadkem nabourali do té zastávky,“ řekl Blesk.cz očitý svědek Zdeněk Kříž z nedalekého kadeřnictví, který nehodu viděl.

V době nehody stálo na zastávce několik lidí, kteří čekali na tramvaj. „Policie srazila dvě ženy, které tam stály. Jedna byla přímo v zastávce,“ popsal Blesk.cz Kříž. Podle svědka je řidič auta, který měl policejnímu autu dát přednost, celou nehodou viditelně otřesen.

Právě takhle podle svědků k nehodě došlo. Právě takhle podle svědků k nehodě došlo. | Infografika Blesk.cz

Dvě zraněné osoby potvrdila Blesk.cz také mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová. „Dvě ženy (23 a 45) utrpěly středně těžká zranění. Byly převezeny na traumatologické oddělení motolské nemocnice,“ řekla Ernestová.

Jedna žena proletěla sklem zastávky a letěla přes silnici až na chodník u restaurace. Než přijela záchranka, policisté, kteří se k ní seběhli, z ní opatrně sundávali kusy skla a zábradlí,“ řekl Blesk.cz svědek s tím, že záchranka i další policisté byli na místě během okamžiku.

V péči lékařů skončil také mladý řidič ze stříbrné škodovky, kterého lékaři převezli do nemocnice ve Střešovicích kvůli silnému psychickému otřesu, který při nehodě utrpěl.

Nehoda se stala krátce po druhé hodině odpoledne. Jen zázrakem neměla více obětí. Nedaleko je totiž základní škola, kde výuka právě v tuhle dobu končí...

japos22 ( 25. února 2015 22:01 )

Dneska trochu přestřeluješ Spíš hodně, až se ztrapňuješ

japos22 ( 25. února 2015 21:52 )

Je to tak - čte jen nadpisy Plesku

honza54.. ( 25. února 2015 19:14 )

Ty seš trénovanej na blbost, ale na vlastní

jerry ( 25. února 2015 18:59 )

Doufám, že měli policisté v autě lékárničku a výstražný trojúhelník.

vog.ht. ( 25. února 2015 18:57 )

Jo, ale jeli po hlavní, ty pekaři

Zobrazit celou diskusi