Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Srážka sanitky s autem: Zranění utrpěly sestra a dvě děti, pro jedno letěl vrtulník!

Autor: simao, ČTK - 
5. března 2015
12:25

Tři zraněné, z toho dvě děti si vyžádala nehoda sanitky a osobního auta u Karlových Varů. Mezi zraněnými přitom byly dvě děti a pro jedno z nich letěl vrtulník záchranné služby.

V Horách u Karlových Varů se ve středu večer srazila sanitka s osobním autem. Při nehodě byly zraněni dvě děti z osobního auta a sestra v sanitce. Pro jedno z dětí musel být přivolán vrtulník, informoval dnes ČTK mluvčí krajských hasičů Martin Kasal. Silnice z obce Hory směrem na Loket byla přes dvě hodiny zcela uzavřena.

"Sanitka se srazila s autem během jízdy k hlášené události v Horách u Karlových Varů. Na místo tak okamžitě vyrazila další posádka záchranky a také karlovarští hasiči. Ti nakonec nemuseli z havarovaných vozidel nikoho vyprošťovat, zajistili místo nehody a provedli protipožární zabezpečení," popsal Kasal. Hasiči také zajistili u místa bouračky prostor pro přistání a asistovali při přenesení zraněného dítěte.

Podobná nehoda se stala v neděli 22. února v Chebu, kde se rovněž srazila sanitka s osobním autem. To následně zasáhlo chodce, který vážným zraněním podlehl.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi