Britská zpěvačka Mel B nedávno potvrdila, že má velmi bohaté sexuální zkušenosti. Blízcí jí jsou nejen muži, ale také ženy. V době své největší slávy, které si užívala hlavně s dívčí skupinou Spice Girls, zpěvačka velmi často a ráda experimentovala s různými ženami. Mel B však okamžitě dodává, že vše se událo ještě před svatbou s jejím nynějším manželem Stephenem Belafontem.

Jenže od experimentu to tato čokoládová ex-spice dotáhla mnohem dál: „Měla jsem čtyřletý vztah se ženou. Ale už bych to nevrátila. Jestli jsem něco chtěla zkusit, už jsem to zkusila. Měla jsem přítelkyni, a co?“ vyšokovala svým prohlášením všechny své fandy zpěvačka.

A jak se na to dívá její manžel? „Nemá to vůbec žádný vliv na naše manželství. Naopak, já jsem vždycky první, kdo dělá komplimenty ženám. Například: O můj Bože, podívej se na její nohy,“ směje se zpěvačka. „Myslím si, že ženy jsou úžasné. Bláznivé, ale úžasné,“ ukončuje toto téma Mel B. Rovněž je však pravda, že bývalá Spice Girl tuto kapitolu zase tak docela uzavřenou nemá, jak se snaží všem v okolí namluvit. Ještě v červenci totiž byla tato zpěvačka přistižena, jak se vášnivě objímá se svou kamarádkou na jachtě. 

Fotogalerie
8 fotografií