Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zpátky do autoškoly: Řidička během parkování třikrát nabourala!

Žena při parkování nabourala dvě auta. Před tím ještě vrazila do dřevěného sloupu.
Žena při parkování nabourala dvě auta. Před tím ještě vrazila do dřevěného sloupu.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
21. listopadu 2014
13:14

Postrach silnic! Starší řidička v Mariánských Lázních dokázala při parkování nabourat hned třikrát. Nejprve vrazila do dřevěného sloupu a pak ještě do dvou další vozidel. Z místa ale odešla, jako by se nic nestalo.

Parkování je zřejmě pro šedesátiletou řidičku nadlidský úkol. Ve čtvrtek odpoledne se svou škodovkou na parkovišti u ulice Hlavní v Mariánských Lázních způsobila pohromu.
"Při odbočování vpravo na parkoviště k domu zřejmě nezvládla řízení vozidla a narazila do dřevěného sloupu vchodu do budovy. Následně začala couvat zpět na Hlavní ulici, kde narazila u kraje vozovky do zde zaparkovaného vozidla značky Škoda Octavia a poté i do zaparkovaného vozidla značky Volkswagen, které bylo nárazem odhozeno do oplocení domu," popsala manévry policejní mluvčí Zuzana Týřová.
Z následků svého aprkování si nic nedělala a z místa nehody odešla. Když ji policisté vypátrali, odmítla dechovou zkoušku i lékařské vyšetření. "Řidičce byl na místě zadržen řidičský průkaz," dodala mluvčí. Celková škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 120 tisíc korun.

Zobrazit celou diskusi