Lucka Vondráčková byla v Česku naposledy letos v létě, když finišovala práci na nové desce duetů a točila třetí pokračování Babovřesek. Měla tu s sebou i syna Matyáše, se kterým dokonce cestovala sama pražským metrem.

Babička s dědečkem Vondráčkovi se tak aspoň na chvíli mohli potěšit se svým vnoučkem, který jim moc chybí, když je s ním Lucka doma za oceánem. Hlavně Lucčina tatínka mrzí, že nemůže ovlivnit jeho výchovu. Dceru a vnuka totiž vídá maximálně po Skypu. „Takhle na dálku nemůžu ovlivnit, co moje dcera určitě „špatného“ napáchá ve výchově,“ řekl pro internetový server Revue s nadsázkou Vondráček.

„Prarodiče jsou tu od toho, aby vysvětlili, že je to trochu jinak, než říká maminka, toho jsem bohužel ušetřen, trochu mě to mrzí,“ dodal Vondráček. Rád by s babičkou vnoučka rozmazlovali třeba sladkostmi. Naznačil, že Lucka není žádným příznivcem bonbonů a čokoládiček, které by oni malému Matyášovi tak rádi dopřávali.

Můžou se tak jen těšit na chvíle, až Matyáš vyroste a bude trávit prázdniny s nimi v Česku. To ho pak budou moci trošku „přísné“ Lucce zkazit.

Video
Video se připravuje ...

Lucka Vondráčková: Vztahy na dálku? Už nepláču! Sandra Apostolidisová, Blesk.cz

Fotogalerie
8 fotografií