Když včera prasklo, že se krásná brunetka s očima mrkací panenky tajně vdala, každý se ptal, kdo je tím šťastným? I když moderátorka o svém soukromí nechce pustit ani slovo, podařilo se zjistit, že se jejím vyvoleným zřejmě stal podnikatel Jana Harangozzo.

Ten však na svém štítu má několik škraloupů, které mu už asi nikdo neodpáře. Začínal jako taxikář v Chomutově, pak přešel na dráhu restauratéra, dražebníka a ve finále to dotáhl na majitele soukromé školy. Díky své škole byl vyšetřován policií, protože vyhrožoval reportérovi ČT Jiřímu Hynkovi. Trestný čin mu tenkrát vyšetřovatelé neprokázali.

Podobně neúspěšní byli policisté i v kauze ústeckého soudce Berky, kde se Harangozza měl podílet na uplácení úředníka NBÚ Vladimíra Šiši. Ten mu měl jako protihodnotu poskytnout informace ohledně vyšetřování korupce a finanční kriminality.

Kontroverzní podnikatel patří rovněž k turbostudentům Západočeské univerzity v Plzni, kde se mu podařilo na právnické fakultě za 2,5 měsíce získat titul. A to i přesto, že nejlepším studentům to trvá celých pět let.

Aneta Savarová, nyní zřejmě Harangozzo Savarová, byla v podnikatelově společnosti spatřena několikrát. Naposledy to bylo na pařížském letišti. „Mé manželství opravdu odmítám veřejně řešit, promiňte,“ stále mlží Savarová.

Fotogalerie
8 fotografií