Michaela Maurerová a Michal Kožíšek - 6 měsíců

Manželství slavné herečky trvalo jen půl roku. Sotva se Maurerová za dlouholetého přítele Kožíška provdala, nasadila mu parohy s mladým producentem Ondřejem Potykou. Divoký polibek manžel nerozdýchal a ihned  podal žádost o rozvod. Zůstala sama s dvěma dětmi na krku.

Manželství Míši Maurerové a Milana Kožíška trvalo 6 měsíců.
Autor: Hermína

Iva Frühlingová a Richard Krajčo - 6 měsíců

Než se vzali, chodili spolu rok. Svatba byla velkolepá a netradiční. Krajčo se ženil v džínsech, Iva v černých svatebních šatech. Jejich velká láska ale vyprchala už po šesti měsících. Zjistili, že si vlastně nerozumí a rozvedli se.2031037:full:true:true

Petra Faltýnová a Simona Štekl - 5 měsíců

Faltýnová je jednou z těch žen, které skáčou ze vztahu do vztahu. Ještě v době, kdy chodila s hokejistou Martinem Ručinským, se zamilovala do podnikatele Simona Štekla. Po roce randění se vzali. Ani svatba nedonutila Petru přestat se svými zálety, a tak měla už po pěti měsících na stole žádost o rozvod. I přesto, že Faltýnová Štekla podvedla s Hajabáčem, Langmajerem a dva roky chodila s Leošem Marešem, dodnes se se Šteklem nerozvedla.

Štekla si Faltýnová vzala v srpnu roku 2008
Autor: Ondřej Pýcha, archiv Blesku

Lucie Králová a Zdeněk Kaufmann - 17 měsíců

Králová s Kaufmannem otěhotněla zhruba rok poté, co se jí zastřelil přítel. Když byly jejich synovi dva roky, vzali se a jejich svatba byla jako z pohádky. Brali se v srpnu 2008, ale uběhlo pouhých 17 měsíců a Králová požádala o rozvod. 2031044:full:true:true

Marianna Ďurianová a Libor Bouček - 5 měsíců

O čtyři roky starší slovenská moderátorka utekla tehdy pětadvacetiletému Boučkovi už po pěti měsících od svatby. Nasadila mu parohy s bohatým milencem Janem Novotným, vítězem slovenské reality show Nevěsta pro milionáře.

Do prvního manželství skočil po hlavě. A narazil.
Autor: archiv Blesku

Kateřina Průšová a Vladimír Konvalinka - 33 měsíců

Romantická svatba jako z pohádky je vyšla na dva miliony korun. Jen co si novomanželé řekli v červnu 2008 ANO, začala se nad vztahem stahovat mračna. První hádky přišly už po pár měsících od svatby, a bylo jen otázkou času, kdy manželství Průšové a Konvalinky skončí. V září 2010 Kateřina od manžela odešla, tři měsíce na to, se rozvedli.2031043:full:true:true

Iveta Bartošová - Jiří Pomeje - 2 roky

Milenci svůj vztah oficiálně přiznali v červenci 2008, tři měsíce na to už jsme byli svědky okázalé a honosné svatby na zámku Hluboká. Už v listopadu 2009 Bartošová vyhodila Pomeje z domu, když nastala první manželská krize. Jejich manželství plné hádek a následného usmiřování trvalo ještě rok. V říjnu 2010 se rozvedli.

Autor: 

Britney spears  a Jason Alexander – 2 dny

Stačila jedna divoká noc v Las Vegas a popová zpěvačka Britney Spears se tu během ní v roce 2004 provdala za svého kamaráda z dětství, Jasona Alexandera. Po vystřízlivění zřejmě ihned kontaktovala své právníky, manželství bylo po 55 hodinách zrušeno.

Britney Spears a Jason Allen Alexander
Autor: Profimedia.cz, Foto Blesk