Žádost o rozvod s Rickem Salomonem podala Pamela Anderson (47) teprve minulý týden a už se vydala za jiným. Na romantickou večeři šla s bývalým přítelem Chuckem Zito. S tím si kromě několika hezkých chvil v restauraci užila také intimnější v autě, kde se objímali a nechyběl polibek na rozloučenou.

Nicméně v jakém rozpoložení Pamela byla, to šlo jen těžko poznat. Na sobě měla téměř celý večer velké černé brýle, které skrývaly jakékoli pocity, které by její mimika mohla prozradit. Stejně starý Chuck však vypadal, že si společné chvíle náramně užívá a jako pravý gentleman ji doprovodil až do auta. Ani triko Street Fighters mu nepomohlo k tomu, aby dostál své pověsti "tvrdého hocha," kterého nic nerozhodí!

Pamela si vzala na večeři růžovou sukni a šedý top, který doplnila černými brýlemi. Módní ikonou večera tedy rozhodně nebyla. Chuck bílé drsňácké triko doplnil klasickými džínami a botaskami. Možná jen chtěli splynout s davem, ale to se jim zrovna nepodařilo.

O rozvodu dala stárnoucí sexbomba vědět fotografií, kde se vyfotila samotná s jednoduchým popiskem "Naděje." Dívala se přitom na západ slunce nad Tichým oceánem. Kromě toho později nechala zprávu na jejím facebookovém profilu, že "zanechává její milované Bohu."