Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec, který léta zneužíval dceru: Připravoval jsem ji na život!

Otec zneužívané tvrdil, že dceru připravoval na život.
 (Autor: Pavel Ryšlink)
Autor: rys - 
29. srpna 2014
05:25

 Nejrůznější sexuální praktiky prováděl se svou tehdy nezletilou dcerou Jan B. (45) z Přerova. Prý ji tak poučoval o sexu. U soudu mu za to nyní hrozí 12 let vězení.

„Chtěl jsem jí to vše jen vysvětlit, ale skončilo to ukázkou. Věděl jsem, že je to nezákonné, ale v té chvíli jsem na to nemyslel. Připadlo mi, že poučení dcery má přednost před zákonem,“ uvedl Jan B. Dívku zneužíval několik let. Podle obžalovaného však dceru neznásilňoval, vše prý dělala dobrovolně.

Jana B. udala letos v lednu jeho bývalá žena poté, co jí odmítl zaplatit za mlčení. Dnes již třiadvacetiletá dcera pak po něm chce 1,5 milionu odškodného.

kkkk0101 ( 5. září 2014 18:18 )

http://olomoucky.denik.cz/zlociny-a-soudy/otce-soudi-za-znasilnovani-male-dcery-delal-jsem-jen-osvet u-sokoval-20140828.html http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/cernakronika/otec-z-prerovska-znasilnoval -vlastni-dceru-hrozi-mu-15-let.html Myslím, že než se budete vyjadřovat k něčemu o čem víte kulový, měli by jste si sehnat více informací. Po přečtení článku zjistíte že postižené osobě bylo v době konání trestného činu pouhých 9 let. Také zjistíte, že otec jim nabízel peníze po telefonu, když to matka postižené zjistila. Jestli si myslíte, že 9-ti leté dítě se dokáže ubránit chlapovi jako hora tak jste na omylu. Dnes a denně se stává že se neubrání násilníkovy ani dospělá žena. A pokud i po všech přečtených informací máte dojem, že oprávněně píšete ty hnusný věci tak by jste asi měli navštívit nějakou odbornou pomoc. A nebo si zajít na sociálku aby zjistili zda se i u vás v rodině náhodou neděje něco o čem si myslíte že je to jen sexuální osvěta a vyučování či připravování na život.

zdrclamrdka ( 29. srpna 2014 12:36 )

však oni ho úchylové v base pěkně vojedou, lumpa

zdrclamrdka ( 29. srpna 2014 12:35 )

holka na to měla chuť už dřív

paragraf ( 29. srpna 2014 12:02 )

Rodinka bude celá povedená, matka to práskla na něj, až když nedostala výpalné za mlčení, dcera ve 24ti žádá odškodné přes milion, kdoví, jak to vlatně bylo, jestli nezačal s vyučováním dcery v 17ti se souhlasem obou

hejhej ( 29. srpna 2014 10:52 )

Úchylné prase, které dokáže prznit i vlastní dceru by zasluhoval nejpřísnější trest. To není člověk, ale zrůda.

Zobrazit celou diskusi