Přestože se ostravská nemocnice na žádost rodiny přestala vyjadřovat k zdravotnímu stavu Michala Hrůzy, Blesku se podařilo zjistit, že zpěvák je natolik stabilizovaný, že se lékaři připravují na brzké probouzení, které by mělo trvat 1 až 2 dny. V umělém spánku, ve kterém je Hrůza od čtvrtka, se tělo připravuje a regeneruje a nabírá sílu právě na očekávané probuzení.

Zbytečná rvačka

Hrůza se připletl k šarvátce dvou mladíků. Chtěl je přesvědčit, ať se nehádají a nervou. Protože mladíci jeho rady nebrali vážně, rozhodl se Hrůza zavolat policii. V tu chvíli dvojice zapomněla na svůj spor a nenávist otočila proti zpěvákovi, kterého začala mlátit do hlavy a na zemi kopat.

Po pádu na dlažbu pak Hrůza utrpěl vážná poranění mozku, se kterými byl převezen do nemocnice v Ostravě. „Ty zákroky byly naprosto likvidační,“ dodal státní zástupce Togner. Oba mladíci jsou obvinění z výtržnictví a vydírání i z toho důvodu, že právě bitím bránili Hrůzovi v tom, aby přivolal policii.

Policie mladíky dopadla na základě záběrů z kamer a výpovědí svědků.  „Oba muži všeho litují. Vazební stíhání je na místě, aby dvojice neutekla, případně neovlivňovala svědky incidentu,“ řekl státní zástupce Michael Togner. Advokát jednoho z brutálních útočníků Tomáš Duda byl skoupý na slovo. „Proti rozhodnutí soudu se odvoláme. Klient je zdrcen. Více se vyjadřovat nebudu,“ konstatoval Duda.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Hrůza po rvačce bojuje o život! Těžké poškození mozku! Markéta Reinischová