Tentokrát se bouřlivá scéna odehrála na Slovensku. Zatímco finalistky bojovaly o korunku krásy, jejich drahé polovičky vymýšlely ve svých hlavách ty nejhorší scénáře, které by je mohly potkat v případě, že jejich láska vyhraje.

Obavy z missí nemoci a pár kapek alkoholu se nejspíš podepsaly na bývalém hokejistovi a příteli jedné z finalistek Barbory Olejníkové (19) Dušanu Paškovi (29).

Olejníková sice nevyhrála, i tak jí její žárlivý přítel pořádně naložil. Podle serveru Topky.sk se mezi milenci strhla ostrá hádka, která trvala pětačtyřicet minut. „Už je to v pohodě. Nebylo to nic speciálního, co by stálo za pozornost. Šlo o běžnou výměnu názorů,“ svěřila se Olejníková.

I když se pohledná brunetka snažila tvářit, že je vše v pořádku, bylo na ní vidět, že její nevrlý miláček jí zkazil celý pofinálový večírek.

To přítel Miss Frankové krásku sice nedusil tak dlouho, zato po ní štěkal jako pes. „Celý večer se mi tu vůbec nevěnuješ, sedím tu jak vocas.. Sedmkrát jsem ti to říkal. Klidně si táhni,“ řval přede všemi na Gábinu žárlivý Roman. Její kamarádky jsou toho názoru, že jejich vztah nebude mít dlouhého trvání.

Video
Video se připravuje ...

Nepovedený ples Miss Frankové: Žárlivý přítel ji ztrapnil a nadával! Redakce Blesk.cz