O potratu nikdy neuvažovala

Míša má dvě děti Natálku a Davida a je tři roky rozvedená. Se svým bývalým partnerem se seznámila už během studií na gymnáziu. Těhotenství Míša neplánovala, ale když se tak stalo, rozhodla se na potrat nejít a dítě si nechat. Později následovala i svatba. "Rodiče mě v mém rozhodnutí podporovali a partner taky, rozhodli jsme se miminko si nechat a vzít se, bohužel nám vztah nevydržel a nyní jsem už tři roky rozvedená," prozradila Blesk.cz maminka Michaela.

S bříškem úspěšně odmaturovala

Ve třetím ročníku na gymnáziu měla Natálku, takže Michaela ze školy místo do práce šla rovnou na mateřskou. Po krátké době otěhotněla znovu a následovala druhá mateřská. Když děti povyrostly udělala si Michaela certifikát na nehtové studio a nehtovou modeláž. Veselá mám svůj salon v Uherském Hradišti a je spokojená. "Moje práce je zároveň mým koníčkem, pokud nejsem s dětma, tak jsem v práci."

Míšina kamarádka Kateřina se na televizní kamery svěří, že Míša vede dvojí život. Takový ten divoký a pak ten rodinný. "Hodně se věnuje dětem, svojí rodině, za to si jí hrozně cením, ale její druhá stránka je taková, že se umí docela dost dobře odreagovat, když není s dětma."

Když se mi někdo líbí jdu hned na věc

"Když se mi někdo opravdu líbí, tak nejsem stydlivá, to určitě ne, jdu si za svým a jsem strašně ukecaná, toho chlapa vždycky zavalím a to je možná ta chyba, že jsem taková do všeho hr," svěří se Veselá. Dříve na lásku na první pohled věřila, nyní už je to složitější , déle jí trvá, než se zamiluje. Za to může nejspíše její nepovedený vztah s bývalým manželem se kterým žila pět let.

Fotogalerie
3 fotografie