Po celodenním výletě jsou děti velmi unavené, takže si jdou hned lehnout. Toho využijí Jan s Jarkou, kteří si udělají intimní chvilky u televize. Televize je ale zas tak nezajímá. Místo toho si povídají a věnují se jeden druhému. Nakonec dojde na první opravdové líbání. Oba dva se na kamery svěří, že jim to bylo velmi příjemné. Jarka jen vznese obavy, co se asi bude dít u ostatních maminek.

Dcery táty Jana mají maminku už vybranou

Druhý den u maminky Jarky nastane smutné loučení. Děti si na sebe během dvou dní poměrně zvykly a snáší to špatně. Dcery táty Jana se svěří, že by si přály mít Jarku jako mámu. "Dokážu si představit takhle velkou rodinu, chci jako mámu Jarku, navíc táta s Jarkou vypadá mnohem šťastnější" řekne starší dcera Pavla (13) a mladší Jana (10) jen přikyvuje.

Jarka je do Jana zamilovaná

Náklonností dcer si je jistá i maminka Jaroslava, která má sama tři dcery. Starší Báru z prvního manželství a mladší dvojčata z druhého manželství. "Vypadá to tak, že mě má Jan rád, alespoň to tvrdí holky, ale rozhodnout se stejně musí Jan." Její dcery by tátu Jana braly hned. Mladší holky se dokonce při jeho odjezdu rozbrečí.

Návštěva Jana tak v Jarce probudí naplno její zamilovanost, uvědomí si, že by byl pro ni ten pravý. Jak se ale rozhodne táta Jan? Co si mezi sebou řeknou, to vše se dozvíte už dnes večer na TV Prima od 21:20 v reality show Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
9 fotografií