Táta Honza se v medailonku svěří, že právě mladá a sexy maminka Michaela se mu líbí a patří mezi jeho horké favoritky. Dobrý výběr mu dokonce schválí i jeho syn. "Je to mladá holka, je hrozně sexy a určitě patří mezi mé tři favoritky," svěří se Honza na kameru.

Maminky měly za úkol připravit si pro tatínky svůj vlastní program. Michaela tak vybrala pro oba thajskou masáž, při níž měli možnost se více sblížit a povědět si o sobě nějaké intimnosti. Mezi oběma tak přeskočí ona pověstná jiskra.

Táta Honza však při masáži vznese jisté obavy. "Doufám, že se tady nevzruším, to by byl trapas," řekne se smíchem. Inu není se čemu divit. Poté, co se mu Michaela ukázala nahoře bez, by jeho reakce nebyla překvapivá.

Fotogalerie
10 fotografií

"Nejdřív tvrdil Honza, že se nedívá, a pak tak jako nakukoval a říkal ´jé, hele, teď jsem to zrovna neviděl, jo a už jsem to viděl´," komentuje Honzovu reakci máma Míša.

"Míša má tak dominantní přednosti, že jí ani nemusí spadnout ručník a člověk ví, že je má," řekne Honza na Míšina prsa. " Míša mě zaujala samozřejmě na první pohled, takže je to na dobré cestě, uvidíme," uzavírá Honza.

To, jak celá masáž a neplánované odhalení proběhne a co si mezi sebou řeknou táta Honza a máma Michaela, uvidíte dnes večer od 21:20 na TV Prima.